2777
2789
پسره خودش چجوریه بچه ننه باشه بعد از یمدت به حرف مامنش میشه  مثلا مامانه چیزی بهت میگه اون چه ...

ن گلم بچه ننه نیس اصلا 

ولی مامانش مث چی کنترلش میکنه 

یعنی ی لحطه دیر میرسع زنگ میزنه ی جور کولی بازی درمیاره ک تازه ادعاش میشه خیلی نگرانه و ... ولی بیشتر واس خاطر کنترل کردن هس 

همش هم ب من میگه درست میشه درست میشه😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بخدا من ن بی احترامی کردم ن حرفی زدم این مامانش از روز اول ب من گیر میداد حتی گفته بود پوشش من ...

والا اسی این یجور حرف زد من دلم کباب شد

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

دلم واسه پسره سوخت بنظر خوب میاد

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
ن گلم بچه ننه نیس اصلا  ولی مامانش مث چی کنترلش میکنه  یعنی ی لحطه دیر میرسع زنگ میزنه ی ...

بنظرم باهاش صحبت کن همه حرف هاتو بگو 

اگه بچه ننه نباشه باز خوبه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

عزیزم با یک مشاور کار بلد صحبت کن مشاور با پدر مادر پسره صحبت میکنه با خود پسره صحبت میکنه با شما و پدر مادرت آخر کار نتیجه رو بهت میگه ک میتونین با هم زندگی کنین یا نه فقط مشاور کار بلد پیدا کن برو 

ب راحتی هم از این ک اینقدر دوستت داره نگذر ولی حقیقتا اونم نمیتونه از مادری ک ب دنیاش آورده و بزرگش کرده و آرزوش دامادی پسرش هست بگذره  

پس با دقت انتخاب کن مشاوره خوب بلده چطور با مادر این آقا صحبت کنه ک نه سیخ بسوزه نه کباب 

الهی هر جا قسمتت هست خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم 

عزیزم اینو به عنوان تجربه ی خودم میگم  به اینایی که میگن مگه با مامانش میخوای ازدواج کنی گوش ن ...

حرفات درسته عزیزم 

منم هر موقع میخام باهاش صحبت استرس کل بدنم رو میگیره 

واقعا طرز برخوردش درست نیس با من ... 

خولش خیلی خوبه  مامانش اصلا آبش با من تو ی جوب نمیره

چکارمادرش  داری  مگه میخوای  با اون  ازدواج  کنی بنظرم  جواب بده  و باهاش  ادامه بده  اون اگ دختر خالشومیخواس  ک نمی اومد طرفت

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ

یجوری میگن مگه با مامانش میخوای زندگی کنی ک ادم به عقلشون شک میکنه 

خب مسلمه خانواده مهنه اونم مادرشوهر 

اگه زن خوب ومودب ودلسوزی نباشه زندگی پسر وعروسشو زهرمیکنه باعث جدایی هم میشه حتی 

.

من زنِ همسرم شدم 

چون چهار پنج سال اومد و رفت تا راضی شدم 

و انقدر ناز کرده بودم همه به خونَم تشنه بودن😅🤣😂

از نظرِ من  اگر مَردی دختری رو واقعا بخواد تمومِ 

هیچ کس مهم نیست 

اگر واقعا دوستون داره بهش فرصت بده و به مادرش اهمیت نده😉😊

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر