2777
2789
بی اهمیت باش همین ... حالا مگه مادره میخواسته تو رو بپسنده... اون شخصی قرار بود تو رو ببینه دیده پسن ...

الان فهمیدم درد مامانش چیه 

دختر خالش رو میخا بگیره ب این 

من دیدم هعی از اون جلو من تعریف میکنه گیج بودم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=259895592]من دوسش ندازم ولی از شخصیتش خوشم میا  مامانم میگه مامانش پیرت میکنه  خودتو نجات بده و .. ...[/QUOTE  باهم دوست بودین یا معرفی کردن. چجوریه اگ شرایط  ات خوبه بمون. خواستگار برا دختر زیاده اگ ن. ک باز بیشتر فکر کن برا دختر خواستگار میاذ کلا ادم سردرگم میشه. شرایط پسره چیه. خواهر دارع. خونه داره  اگ خونه جدا داره خوب اگ ن خواهرم داشته باشه مامانش یادش میدن میوفتن جونت

درست نمیشه..مادرشوهرمنم دخترخواهرشومیخواسته بگیره ...شوهرم نخواسته...گفتم چرامامانت دوسش داره؟گفت چون هروقت میادمث کلفت ظرفارومیشوره کارای مامانمومیکنه....دختره منومیدیددیوونه میشد...درومیکوبید😂😂😂یه وضی اصن

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

یه بچه با خانواده و با همین مامان و بابا بزرگ شده 

نگین خانواده مهم نیس کلی ازدواج بود که به خاطر همین حرف که خانواده مهم نیس از هم پاشیده 

این مادر شوهر روزگارت سیاه میکنه 

نذر کردم گر از این غم به در آیم               تا در میکده شادان و غزل خوان بروم

به نظرم پسری که اینقدر مودبانه اظهار عشق کرده ارزش جنگیدن داره

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
اگر پشتت میمونه و این حرفا واسه خام کردنت نیست قبول کن دوباره بیاد

میدونی مامانم میگه الان جو گرفتش عاشق شده 

۲ روز دیگ آتیش عشقش بخوابه دیگ پشتت نیس💔

منم نمیدونم چکار کنم 

اصلا حالم بده بخدا

پسره خودش چجوریه بچه ننه باشه بعد از یمدت به حرف مامنش میشه 

مثلا مامانه چیزی بهت میگه اون چه عکس العملی داره 

پسره انقدر شرایطش برات مناسب هست که بعدا بتونی مادره رو ندید بگیری؟ 

اینکه میگن مگه با مادرش میخوای زندگی کنی اشتباهه بالاخره خانواده ش تاثیر دارن 

باهاش صحبت کن بنظرم جوابشو بده دلیلت رو بگو 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.