2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرات با دقت می خونی؟ببین دختر خوب باید بنا بذاری روی جواب نه.چون ما اینجا از سر تجربه داریم بهت می گیم خانواده اش شرطه.تجربه هم همیشه بد نیست خانم هایی هستند که رابطه خوبی با خانواده همسزشون دارند ولی تو همون رابطه خوب هم می تونی تاثیر خانواده ها تو زندگی مشترک ببینی.

حالا ما حس مثبت گرفتیم از پیام های اقا که اصلا این ملاک نیست کجا شناخت از دوتا پیام به دست میاد ولی حالا می گیم باشه این اقا مورد مناسبی هستند

ولی عزیزم کار درست همون بود که غروب انجام دادی

مانع این ازدواج مادرشون هست واین اقا خواستکار اگه تونست مادرش متقاعد کنه که چه عالی متقاعد کنه ها نه اینکه هی به تو بگه درست میشه تو با من ازدواج کن درست میشه همچین چیزب نداریم.

اگه نتونست متقاعد کنه انشاا...خواستکارای بعدی وفرصت های بعدی

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بعد از چندسال زندگی مشترک من هنوز تاپیک عاشقانه می بینم محبتم نسبت به همسرم گل می کنه این میگم که بدونی حرفهای قشنگ همیشه حال آدم خوب می کنه ولی منطق وعقل حسابش جدااست.اگه خواهرشوهر بود اگه جاری بود ما می گفتیم به لج شون بله بگو با بهترین عروسی.ولی حساب پدر ومادر جدااست

فردا از لباس پوشیدنت تا لباس عروس ات تا خونه اجاره کردنت تا فلانی کلاسی که می خوای شرکت کنی تا فلان غذایی که تو مهمانی پختی مبشه جنگ اعصاب

اقا۲۰ میلیون درامد داره نوش جونش ولی عزیزم با قبول اینکه درامد خیلی مهمه ولی اون که مهمه دلخوش که از معاشرت با ادم های فهمیده به دست میاد.ادمی که حرف حساب بفهمه

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

عزیزم من همه پیامارو نتونستم بخونم،اما به نظرم ب پسره یه فرصت بده و بگو ک ب شما ثابت کنه که مادرش در آینده نمیتونه زندکی شمارو کنترل کنه،بگو یه جلسه خانوادکی هم بذاره با دختر خاله و خاله و مادرشون،بعد سنگاتونو وا بکنید،محترمانه ب مادرشون و دختر خالشون بگید ک پسره انتخابشو کرده!!!و ازدواج زوری نمیشه!اگرم خواستید ازدواج کنید حق طلاق و مسکن رو بگیرید و بگید به جای مهریه سنگین نصف خونشو بی قید و شرط بزنه ب اسمتون.تامام

روح های زخمی،درون کالبد های خندان...
عزیزم من همه پیامارو نتونستم بخونم،اما به نظرم ب پسره یه فرصت بده و بگو ک ب شما ثابت کنه که مادرش در ...

مرسی از نظرت گلم 

من حق طلاق رو خواستم و ایشون کاملا مخالفت کرد .گف هر چی تو بگی؛ نصف خونم رو میزنم ب نامت ولی حق طلاق رو نمیدم 

میدونی مامانم میگه الان جو گرفتش عاشق شده  ۲ روز دیگ آتیش عشقش بخوابه دیگ پشتت نیس💔 منم نمید ...

مامانت درست میگه 

این مشکل یا باید قبل ازدواج حل بشه یااینم که کلا کنسل بشه

بعد از چندسال زندگی مشترک من هنوز تاپیک عاشقانه می بینم محبتم نسبت به همسرم گل می کنه این میگم که بد ...

چقدر حرفات خوب بود ... 

درست میگی؛ منم نخواستم این ۲۰ تومن رو خیلی باب کنم ولی اون ۲۰ تومن میگیره واس خودشه 

بماند ک کلی خرج واسع مادرش داره 

مثلا یبار بیرون بودیم مامانش نمیدونم از حرص من بود ، یا چجور بود زنگ زد گف من پول نیاز دارم بیرونی کارت ب کارت کن 

درحالی ک مامانش شاغل هیت برجی ۱۱ تومن کم کم میگیره 

ب پول این چ احتیاجی داره آخه؟ 

نظرات با دقت می خونی؟ببین دختر خوب باید بنا بذاری روی جواب نه.چون ما اینجا از سر تجربه داریم بهت می ...

مامانش رو حدودا یک ماهی میشع داره متقاعد میکنه 

من با ایشون و خانوادش نمیتونم کنار بیام 

من ی آدم پد شور و هیجانم ام ک خیلیییی بیش از حد مهربونم واس اطرافیانم 

اگه ببینم مثلا یکی بهم محل نمیزاره یا کلا از من بدش میا حس خفگی نابودم میکنه 😰😰 نمیتونم تحمل کنم 

داستان من و این آقا ۹۹ درصد تموم شدس

اخرشم مادره بیچارت میکنه. نمیزاره آب خوش از گلوت پایین بره. ول کن بابا. پسر هر چیم خوب باشه. اخرش ما ...

دقیقا همین الان من از حرف زدن باهاش فراری ام 

اصلا نمیدونی چ بشری هس واسه خودش

داستان من و اون ۹۹ درصد تموم شدس

خیلی دوست داره نزار بره ولی یه جوری هم رفتار کن همین جوری بمونه  وقتی دلش باهات اذیتش نکن تو ک ...

همین الان مامانش عملا رو مخ منه چ برسه ب بعد از ازدواج 

ولی حقیقتا منم فک میکنم دیگ پسری مث این منو دوست نخواهد داشت😐🥲😂

خب کار درست را انجام میده هر کسی در جایگاه خودشه ان شالله اگر با قطعیت به جواب مثبت رسیدی، خیلی مح ...

من با این آقا ک ب درجه ازدواج و رسمی شدن نمیرسم 

ولی اگه می‌رسیدم محال بود تو روی مامانم نگا کنم 

عقده ای بدبخت 

ی جور رفتار میکنه انگار کیه