2777
2789
اسی من با تجربه چندین سالم از زندگی مشترک میگم ..از دستش نده طرف خیلی عاقله و باشعوره ازهمه مهم تر ق ...

این مامانش کلا مشکل داره زندایی هاش هم میگفتن ک اوایل خیلی کرم میریخته بهشون... 

ی جوری همه میگن خوبه آدم میخا سفت دو دستی بچسبش😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با یک مشاور کار بلد صحبت کن مشاور با پدر مادر پسره صحبت میکنه با خود پسره صحبت میکنه با شما و ...

مرسی مهربونم🥺🥺 حالا فعلا ک بش پیام دادم شات هاش هس 

گف میگم مامانم زنگ میزنه بت

عزیزم، من یکی از دوستام شرایط شما را داشت،مادر پسره اینقدر در نامزدی ، اذیت کرد که دوستم به همراه شوهرش، مشاوره رفتند و مشاوره به اقا پسر گفته بود اولویت زندگیت اول همسرت میشه، اقا پسر قبول کرد و عقد کردن، در عقد مادر اقا داماد و خانوادش، تو عقد شرکت نکردند، به نظرم کار اشتباهی بود، چون پسره نباید خانواده اصلیش را طرد کنه. 

من اینطوری آویزون اون نمیشم؟؟🙄🙄 

ن عزیزم این فکرا چیه میکنی

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
من که دلم نمیاد از این عشق بگذرم الان شما چند سالتونه ؟حست چی؟اگه فردا با یه پسر بی احساس ازدواج کنی ...

منم همه اینا میاد تو سرم ک شاید دیگ هیچ کس انداره این منو دوست نداشته باشه😔 ولی خب میگم حالا اگه پیدا شد چی ؟؟ 

من ۲۰ سالمه 

ایشون ۲۷ سالش هس

حقوقش تو رنج ۲۰ هس ؛ سرپرست یه قسمت از بزرگترین کارخونه های شهرمون هس 

خونه و ماشین داره 

از لحاظ مالی مستقل هس فعلا هم پیگیر شغل دومش هس 

اما اون چون تازه راه افتاده خیلی جا نیوفتاده تو شهرمون درآمد ب اون خصوصی از اون نداره 

مغازش چند تا از مغازه داییم پایین تره منو اونجا دیده

من با بابام رفته بودم مغازه داییم  

منم همه اینا میاد تو سرم ک شاید دیگ هیچ کس انداره این منو دوست نداشته باشه😔 ولی خب میگم حالا اگه پی ...

جان من پیامی ک گفتم بهش بده...بگو میشه من چند روزی بیشتر فکر کنم؟

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
اخه من فک میکنم همیشع اون باید پیگیر من باشع همیشع ام اون اول پیام میداد🥲🥲🥲 حالا شاید تا شب پیام ...

بهش پیام بده... بگو آقا مهدی من اگر اشکالی نداره ی چند روزی فکر کنم؟ این افکار زرد ک اون باید پیام بده رو بریز ددر دختر خوب... شما ی انسان بالغی... عاقلانه رفتار کن...

عزیزم، من یکی از دوستام شرایط شما را داشت،مادر پسره اینقدر در نامزدی ، اذیت کرد که دوستم به همراه شو ...

منم نمیگم کسی خانوادش رو فراموش کنع 

بخدا من هیچ مشکلی باهاش ندارم 

مشکل اصلی من مامانش هس 

ک کلا از من بدش میا 

تو شات ها هست ؛ خودشم متوجه رفتار بد مامانش شده 

ولی نمیدونم چرا یبار درست و حسابی جلو مامانش درنیومده 

همش با ملایمت میخا همه چی رو در کنار هم داشته باشع 😬😬😬😬

این مامانش کلا مشکل داره زندایی هاش هم میگفتن ک اوایل خیلی کرم میریخته بهشون...  ی جوری همه می ...

دقیقا مادرشوهر منه ..من الان پنج ساله ندیدمش برامم مهم نیست کیه وچیه مهم شوهرمه ادم درستیهاینحور ادما بچهاسونم شناختن شون مطمین باش ..بله عزیزم اگر ادم نبود توپیاما ناحق طرف مادرشو میگرف چهارتاهم فحشت میداد میگفت چیزی زیاده دختر..ولی مشخصه دوست داره که حاضره همه چی رو به جون بخره 😊

میخوای بیای خصوصی عزیزم اگر اینجا اوکی نیسی

بهش پیام بده... بگو آقا مهدی من اگر اشکالی نداره ی چند روزی فکر کنم؟ این افکار زرد ک اون باید پیام ب ...

اگه تا آخر شب پیام نداد بهش میگم 

اون عادت داره بعد شام بم پیام میداد 

میگم بهش🥲🥲

عزيزم من عقد هست 

اين تجربه ي منه

مادرشوهر من قبل عقد و توي دوران محرميت به شدت از من خوشش ميومد ، دوستم داشت و اصلا خودش منو كانديد كرده بود 

بعد اينكه عقد كرديم و فهميد شوهرم دوستم داره ، حسودي هاش شروع شد ،، از اينكه شب پيشمون بخوابه بگير تا اينكه توي مسافرت هي زنگ بزنه بگه من مريضم و فلان تا كوفتمون شه

اين ادمي بود كه منو دوست داشت و الانم داره ولي حسوديش ميشه ، تازه شوهرم ده سال ازشون دور بوده

شمايي كه مادرشوهرت از همين اول دوست نداره ، فقط اذيت ميشي توي اين زندگي

پسرا هم قبل ازدواج داغن ميگم ما مستقليم و فلان 

بعد ازدواج ميفهمي چقدر ماماني تشريف دارن

قبول نكن بنظرم

اگه تا آخر شب پیام نداد بهش میگم  اون عادت داره بعد شام بم پیام میداد  میگم بهش🥲🥲

میتونی رو کمک من حساب کنی من دانشجوی دکترای روان شناسیم و گرایش دکترام تو زمینه خانواده اس