2777
2789
۲۴ نه خودم بزرگترم  بحث اینه با مشاورم قبول نمیکن من گفتم بهشون بدون اشنایی و مشاور جواب نمی ...

خب حتما ک نباید خانوادت در جریان مشاوره رفتن باشن 

ب خود پسره بگو من لازم میبینم چند جلسه بریم 

بزار خواستگار بیاد حتی اگه نزاشتن هعی رفت و آمد کنید تا همو بیشتر بشناسید

شما بودی بیماری داشتید ؟

بله ام اس

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوره کار منه...اونجا همکاران بهش راهکار میدن که چجوری روابط رو مدیریت کنه ک رابطه شما آسیب نبینه.. ...

وای خدا🥺🥺 چکار کنممم😥😫😫

ببخشید از نظرشما این آدم از چ لحاظی خوبه؟؟ 

وای خدا🥺🥺 چکار کنممم😥😫😫  ببخشید از نظرشما این آدم از چ لحاظی خوبه؟؟

اول آدم مودبیه این ی پوئن حساب میشه 

دوم مشخصه اهل دعوا نیست این بازم پوئنه 

سوم مشخصه برای چیزی که میخواد و دوست داره تلاش میکنه

چهارم مغرور نیست

پنجم عذر خواهی بلده!کاری ک خیلی از آقایون بلو نیستن

ششم انتقاد پذیره و گارد نمیگیره 

هفتم مغرور نیست 

اینا به من میگن ک بهش ی تایم بده حتما... 

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
رفتید بیرون رفتار عاشقانه داشتید احساس میکنم بنده خدا خیلی وابسته شده دلم سوخت واسش بین دونفر گیر کر ...

ایشون حدود چند ماه پیش منو دید 

ب گفته خودش خوشش میا پیگیر میشع شماره مون رو پیدا میکنه میده ب مامانش 

هعی ام تعقیب میکرده منو 

مامانش زنگ زد اومدن خونمون چند وقت پیش  

تو این مدت هم ک رفتیم بیرون بخدا ی جوری رفتار می‌کرد انگار من زنش هستم 

از هیچی کم نزاشت خدایی 

من خنثی بودم ولی اون خیلی انگار باورش شده بود

اول آدم مودبیه این ی پوئن حساب میشه  دوم مشخصه اهل دعوا نیست این بازم پوئنه  سوم مشخصه ب ...

مرسی از نظرت 

من ب اینا توجه نکرده بودم 

و فک میکردم وظیفه اش هست با من اینجور برخورد کنه😂

رفتید بیرون رفتار عاشقانه داشتید احساس میکنم بنده خدا خیلی وابسته شده دلم سوخت واسش بین دونفر گیر کر ...

تو این چند باری ک رفتیم بیرون ب قرآن قسم ما دستمون بهم نخورده 

فقط یبار من اومدم سوئیچ ماشینش رو بدم بش ؛ دستم خورد ب دستش کلی معذرت خواهی کرد 

رفتار عاشقانه ای نداشتیم 

تو این چند باری ک رفتیم بیرون ب قرآن قسم ما دستمون بهم نخورده  فقط یبار من اومدم سوئیچ ماشینش ...

ولی شادی خانوم به نظر من که ده ساله ازدواج کردم این آدم پسر خوبیه مشخصه اهل زندگیه ،فقط ایراد مامانش که بعد از عروسی اصلا محلش نده ولی اگه خواستگار بعدیت  خودش مشکل داشت چی هرکس یه  مشکلی داره مهم اینه خودش خوبه

اینجوری میگید منم عذاب وجدان میگیرم مامانش نمیزاره😊😊

ی پیام بهش بده...بگو آقا مهدی ممکنه ی چند روزی تایم بدید من بیشتر فکر کنم؟ میتونی درخواست بدی من کمکت میکنم عزیزم

اسی من با تجربه چندین سالم از زندگی مشترک میگم ..از دستش نده طرف خیلی عاقله و باشعوره ازهمه مهم تر قبول داره مادرش کم عقله ..مادرشوهرمنم همینه شوهرم بعد یه مدت کلا کنارش گذاشته میگه اعصابشو نداره ناحق حرف میزنه اینم فکرمیکنم عین شوهرمه میدونه مادرش چجوره

بنظرم همین فردا برین پیش یه مشاور درست حسابی اصلا احساسی تصمیم نگیر نقش خانواده ها در خوشبختی زن و ...

قربونتون برم 😍 مرسی عزیزم 😊😊 

فعلا ک چت کردم باش گف میگم مامانم زنگ میزنه بت😬😬