2777
2789

الهی بمیرم با شیفتای طرح چجوری به کارای خونه میرسی من شوهرمم شغلش آزاده تو طرح بیشتر وقتا یا غذا از بیرون یا شوهرم یچیز ساده میپخت اگه خونه بود

اگرم نبود از خستگی هیچی نمیخوردم 

البته منم خیلی سختی کشیدم اوایل طرحم عروسی نگرفته بودیم خیلی بد بود

بنظرم الان تنها راه حلت اینه که برادر شوهرتو تحمل کنی یه بخاری هم بذاری تو اتاق شوهرت و خودت پیش هم بخوابین

عزیزم خودتو ناراحت نکن اینایی که از حرفت ناراحت شدن چه میفهمن که ازاد و راحت نبودن یه زن تو خونش&nbs ...

به خداوندی خدا از مادرش بیشتر بهش میرسم ولی هیچ کی اینور قضیه رو نمیبینه فکر کردن من ظالمم واون مظلوم واقعا نمیفهمم درسته هیچ وقت جای مادرش نمیشم امادمنم فقط ۲۴ سالمه من اون ۴ ماهو همش باید پامیشدم شبا رومو میکشیدم که مبادا لباسم بالا پایین نشه همه اینارو بهرنظرت ۵ سال قبول کردن کمه من نامادری نیستم من قبل ازدواج این شرایطو قبول نکردم ولی کاریه که شده جز ماهم کسیو نداره ولی از دیروز هزارتا حرف بارم کردن که سپردمشون به اون بالا سری سرشون بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی الان میبینه که همه بهش گفتن برو خونه پدرت وگرنه درست نمیشه ، ولی چون خانوادش مخالف بودن (که انگار حق هم داشتن) از سرکوفت شنیدن می‌ترسه... اسی جان بهانه هایی که میاری خیلی برام آشناست ، همه رو از زبون کسایی که با وجود بچه کارشون به جدایی کشید شنیدم ، همشون میگفتن میترسیدیم بگن نتونست یه سال بمونه و ... 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

گفتم  گف موقت اینجاس قرار بود بهمن ماه پولش بده رهن الان ب یکی قرص داده شوهرم گف نمیخاد بری ی ...

برادر شوهرت درسته بی درکه اما از اون بی درک تر شوهرته وقتی همسرت درک شعور نداره مردم نمیشه مقصر دونست

خدا هه خدا من باشم یک هفته هم نمیتونم تحمل کنم

چایت را بنوش☕🎵شادیت را ببوس😀💋 غمت را در آغوش بگیر🤝😔 این لحظه را دریاب که لحظه بعد، احتمالیست!🥂⏳ عشق بکار،عشق ببخش و عشق را به میراث بگذار برای آیندگان🌹🥰❤
خدا هه خدا من باشم یک هفته هم نمیتونم تحمل کنم

بچه ها اگه خونه جدا بگیره و شوهرم نتونه کنترلش کنه (برادر شوهرم قبلا سابقه اعتیاد داشته) اوضاع خراب تر شه شوهرم همه چی از چشم من میبینه

آه اعصابم بهم ریختتا صفحه 6 خوندم،،، من بودم جمع میکردم میرفتم،،، این چه وضعشه اگه خانواده ش خیلی تو اولویت غلط کرد زن گرفت باهم ن خانواده ش ازدواج می‌کرد،،، 🤬🤬🤬🤬🤬

بالاخره بعد از چند سال مبارزه با وسوسه تسليم شدم و عضو ني ني سايت شدم😁😁
ازون آدم هایی ک اگر تنها باشه می‌ره پی رفیق بازی و اینا شوهرم آورده ک اینجا بره سرکار حواسش بهش باشه

وای ازدست این شوهرا 

من یه برادر شوهر دارم مجرد بود هرروز مادرشوهرم زنگ میزد شوهرم میرفت بعد میومد خونه عصبانی الهی بمیرم پسرم دوساله بود میومد ذوق کنه بپره بغلش شوهرم بالگد پرت میکردش.. میگفت ننه م زنگ زده رفتم اعصابم خورد شد یه بار به مادرشوهرم گفتم بچتونو خودتون تربیت کنین اگه تواین لگد زدنا بچه من چیزیش بشه شما جواب میدین دیگه کمتر شد ولی هنوزم ادامه داره ولی شوهرم خسته شده ول کرده دیگه

بچه ها اگه خونه جدا بگیره و شوهرم نتونه کنترلش کنه (برادر شوهرم قبلا سابقه اعتیاد داشته) اوضاع خراب ...

خوب دو تا واحد کنار هم بگیرید

یا یک خونه و دو طبقه

چرا شوهرت ازوواج کرد اصلا 

خوب دو تا واحد کنار هم بگیرید یا یک خونه و دو طبقه چرا شوهرت ازوواج کرد اصلا 

منم منتظر بودم بهمن ماه پولش جور شه بگیره ولی شوهرم گف نمیخاد خونه بگیری موتور بخر برا خودت

از همه بدتر چرا بهت احترام‌نمیزاره  دلتو لااقل به دست بیاره

منم از همین می‌سوزم چرا اصن نظر منو نمیپرسع تازه طلبکارم هس انگار ک مثلاً من وظیفمه و ی چیز کاملا عادیه

اسی گفتی‌پرستاری؛ شیفت زیاد بردار همون بیمارستا بخواب ، 

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)