2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خودش اینارو می‌دونه ولی پیش خودش فک می‌کنه اگر برادرش بره ممکنه به راه بد کشیده شده سمت رفیق ب ...

اخه اصلا برادر از همسرتون بزرگتره...

باید برعکس باشه

ایشون باید حواسش ب همسر شما باشه.ساپورت کنه...حمایت کنه...به فکر باشه

شوهرم خودش اینارو می‌دونه ولی پیش خودش فک می‌کنه اگر برادرش بره ممکنه به راه بد کشیده شده سمت رفیق ب ...

اونوقت اصلا بفکر راحتی زنش نیست هیچی حتی به خودشم فکر نمیکنه 😡😡😡

چه بدجنس و سنگ دلی  حالا خوبه بخاطر خواب فقط میاد روزا میره بالا. خدا ازت نگذره

وااا  چرا نفرینش میکنی ؟؟؟؟

اتفاقا شما بدجنسی 

این خانم داره لطف میکنه درحق برادرشوهرش درصورتیکه در قبالش وظیفه ای نداره  

خدا خیرش بده که این مدت هم بهش رسیدگی کرده 

بعد هم قرار نیست زندگی و جوونیش رو بریزه به پای برادرشوهرش که بهتره خودمون رو لحظه ای جاشون بذاریم ببینیم میتونیم تحمل کنیم یا نه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خدا از تو نگذره که راحت قضاوت میکنی تومگه رفتار منو بااون دیدی که زر مفت میزنی انشالله به سرت بیاد ب ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن اینایی که از حرفت ناراحت شدن چه میفهمن که ازاد و راحت نبودن یه زن تو خونش  یعنی چی هنوز مهمون نیومده خونشون یه هفته بمونه که عاصی بشن 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

شوهرت کاسه ی داغتر از آش شده 

ادمی ک تا ۳۱ سالگی خوب و بد رو نتونه تشخیص بده تا اخر عمر همینه نوجوان تازه بالغ نیست ک بگید چهار سال دیگه عاقل میشه خوب میشه

همیشه ک نمیشه حواستون بهش باشه میشه؟؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
شوهرت کاسه ی داغتر از آش شده  ادمی ک تا ۳۱ سالگی خوب و بد رو نتونه تشخیص بده تا اخر عمر همینه ...

برا سه شنبه نوبت گرفتم پیش روانشناس میریم ولی فعلا نمیدونه که مشکل اصلیم برادرشه

شوهرم درک نداره دیروز جلو اون هولم داد سشوار شکوند میگف لیاقتت همین تو ی طویله سرد بخابی  آخه ...

استارتر درسته که زندگی مشترک مقدسه و باید صبوری کنی تا حفظش کنی اما اینو بدون صبر زیادی کثافت ب بار میاره. الان حفظ زندگیت از شغلت مهمتره و اگر بمونی باهمین روند مطمئن باش کارت ب جاهای باریک میکشه. پاشو برو خونه پدرت تا خانوادت فکری ب حالت کنن

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

استاتر منم همچین شرایطی دارم

منتهی با دو بچه کوچیک

شوهرم دید اذیتم ماهیانه ۳تومن تا ۶ یا ۱ سال بهم میده

ولی بخدا هیچی ارامش نمیشه

تپش قلب و استرس میاد سراغم کم طاقت شدم😔

فردا نوبت دکتر گرفتم🤕