2777
2789

خب پدر همسرت بیاد تهران پیش بچش،با هم زندگی کنن شما تعهد ندادین

از طرفی با همسرت سر سنگین باش،روی وسایل جهازت ملافه بکش،وسایلتو جمع کن،غذا هم برای خودت از بیرون بگیر یا درست کن،قشنگ مثل هم خونه بهشون نگاه کن،بعدشم فرصت بده،بگو سریعتر بره نرفت شما برو،الان هم غصه شوهرتو و برادر همسرتو نخور فقط خودتو اولویت بزار،فقط خودت

ماماتم گف دست بزنی دستت میشکونم برو خونه رو بهم بریز بیشتر حرفی هم زد پاشو بیا شهرستان

چ عجب

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم منتظر بودم بهمن ماه پولش جور شه بگیره ولی شوهرم گف نمیخاد خونه بگیری موتور بخر برا خودت

چیشد ؟ 

چقد شوهرت نفهمه. والسلام

حالم بد شد واقن 

حدقل خودت برا خودت ی سوئیت اجاره کن بتونی نفس بکشی 

ب شوهرت بگو ب پای داداشش پیرشه 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
منم خونه پدر شوهرم تو روستا بودن برادر شوهرم اومد شهر خونه ما سوپر مارکت زدن شریکی  با همسرم بع ...

منم دقیقا ۵سال برادر شوهرم باهامون بود خیلی سخت بود ۲نا بارداری وحشتناک با ویار شدید داشتم.تو شهر غریب بودیم.دیگه ازدواج کرد از ما جدا شد

خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😌برای رسیدن به موفقیتم یک صلوات مهمانم کنید.💖 خدایا حرام کن بر دل ما اندوه دنیا را🤗
چیشد ؟  چقد شوهرت نفهمه. والسلام حالم بد شد واقن  حدقل خودت برا خودت ی سوئیت اجاره کن ب ...

همون والا😑

فقط زن گرفته که از خودشو داداشش به نحو احسنت پذیرایی بشه و شامو ناهارشون حاضر باشه وگرنه انقد که به فکر برادره به فکر زنو زندگیش بود الان این وضعش نبود بی لیاقت

ی بار گفتم خواهرم میخواد بیاد اینجا بگو داداشت ی هفته بره خونه اون یکی داداشت گف نمیشه رفت و آمد سخت ...

خوب بگو پس واسه همینه آویزنت شدن

آدمی که تورو نصیحت میکنه درواقع داره باخودش درگذشته صحبت میکنه.  ‌.                 وزن 91قد159،،،هدف اول 80🔐هدف دوه 70🔐هدف سوم ،🤷نمیدونم حالا بذار ببینم به اینا برسم😂.  🌼  تاپیک لاغری بامدادخمار🌼
اره خب ولی درهر صورت سخته خودم ۲۴ سالمه دیشب بهش گفتم ۲۰ سالگی باید زن بگیری گفت نه من تا ۲۵ سالگی ن ...

حالا تو هم به این زودی منت نذار سرش خدا رو خوش نمیاد.

از الان داری برای بیست سالگیش چونه میزنی؟

منم منتظر بودم بهمن ماه پولش جور شه بگیره ولی شوهرم گف نمیخاد خونه بگیری موتور بخر برا خودت

تا بهمن دو ماه بیشتر نمونده از الان باید خواسته ات رو بگی

اسی به پدر مادرت بگو برای دو سه روزم شده بیان تهران تکلیفتو معلوم کنن

بزار بفهمه بی کس نیستی

دیگه هم اصلااااااا پولهاتو خرج نکن تو این زندگی بزار از برادره بگیره

و قدرتم بیشتر بدونه