2777
2789

ببين اصلا اصلا اصلا كار درستي نيست برادر شوهرت اول عروسي ٥ ماهه خونه شماست اونم مرد بزرگ

خيلي خيلي زشته ؛ فردا هزار جور حرف و حديث دنبال خودت درست ميشه

شوهرت واقعا يا اصلا توي باغ نيست يا خيلي به برادرش اعتماد بيجا داره

والا برادر خودتم بود اين كار واقعا زشت و نا به جا بود

با يه بزرگتر حرف بزن با شوهرت حرف بزنن و موضوع حل بشه

نميخوام موضوع رو خيلي باز كنم خداي نكرده ممكنه اتفاقاتي بي افته كه هيچ جوره درست نشه 

من جاریم طلاق گرفته مادرشوهرم نیست کلا مادر خونه ام برادرشوهر با بچه هاش.تازه لقمه برا بچش بزارم. و ...

خداخیرت بده که هوای بچه بی مادر رو داری🙏🏻

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار گفتم خواهرم میخواد بیاد اینجا بگو داداشت ی هفته بره خونه اون یکی داداشت گف نمیشه رفت و آمد سخت ...

حالا اومد خواهرت ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ببین جای من نیسیتی هیچ وقت فکر نکن من ظالمم واقعا نیستم ولی منم ادمم یه لباس راحت نمیتونم بپوشم هر م ...

اره واقعا توام سختته 🥲

لااااااایک نکن نکن نکککککن اگه لایک کنی خری 😂
بچه ها پدرشوهرم ی هفته خونه جاریم بود بعد میخاس بیاد اینجا برادرشوهرم تعارف کرد گف نرو جاریم بهش اشا ...

شوهر کصافطه عوضیت باید درست بشه

حداقل توی دفتر هرچی فحشو دری وری هست نثارش کن یکم‌سبک شی

اره خب ولی درهر صورت سخته خودم ۲۴ سالمه دیشب بهش گفتم ۲۰ سالگی باید زن بگیری گفت نه من تا ۲۵ سالگی ن ...

وای بیچاره .. لااقل میزاشنی 20سالش شد بش میگفتی بدبختو ن اینکه ذهنشو درگیر کنی از الان

شوهر کصافطه عوضیت باید درست بشه حداقل توی دفتر هرچی فحشو دری وری هست نثارش کن یکم‌سبک شی

ارامش خودتو حفظ کن خواهرم 😂

لااااااایک نکن نکن نکککککن اگه لایک کنی خری 😂
شما زبون نداری؟  خانواده نداری؟  یکی به این داماد نگفت با تازه عروست، مرد نامحرم نبر؟&nb ...

چرا زن بره؟مرد و سر جهازیش گم شن بیرون،ما هم عادت کردیم زن قهر کنه بره

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
شوهر کصافطه عوضیت باید درست بشه حداقل توی دفتر هرچی فحشو دری وری هست نثارش کن یکم‌سبک شی

چه چیزایی که آدم یاد نمیگیری اینجا واقعا که باید اسمشو بزارن سایت فوش یابی🤣🤣🤣

تابستون می‌ره تو اتاق جلو کولر  زمستونم ک تو سالن کنار بخاری گرفته من سرما خوردم ی هفته ای میش ...

من بودم میکفتم کم کم دارن حرف در میارن اونم ناموسی،میرم خونه پدرم 

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.