2777
2789

خب تو هم به زودی میایی بغل دست من چون همین برادر شوهرم اینقدر دخالت کرد تو زندگیم الان دادخواست طلاق دادیم

دارم از غم میمیرم

شوهرمم الا بلا داره طلاقم میده

نه مهریه داشتم نه هیچی

فقط پول خودمو که دستش داشتم و قبل ازدواج دراورده بودم داد بهم

فقط نفرینشون میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب ولی درهر صورت سخته خودم ۲۴ سالمه دیشب بهش گفتم ۲۰ سالگی باید زن بگیری گفت نه من تا ۲۵ سالگی ن ...

اجی به روش نیار گناه داره

فقط سعی کن براش شرایط فراهم کنی زود بفرستیش سربازی کمکش کنی بره سرکار تا زود زن بگیره 

اینجوری بره تو فکر که گناه داره مستقلش کن بره کنار

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

من به جای تو بودم لباس باز میپوشیدم 

میرفتم کنار بخاری می‌خوابیدم 

برای هر کس یک لیوان بارنگ مشخص میگذاشتم و میگفتم شما دیگه مهمون نیستی این لیوان برای استفاده شما تا وقتی همخونه ایم، بقیه واسه مهمونه 

گاهی میگفتم بیمار هستم و غذا درست نمی‌کردم 

همه چیز هم مهیا نمی‌کردم وقتی کسی خرید نکنه تو هم نگیر تا اونها هم کمبود رو حس کنند.

ی هفته مریض بودم کار نکردم هیچ کدوم ی چای هم برام درست نکردن فقط روز اول شوهرم بهم رسید امروزم پیام ...

به گور پدرش خندیده. 

میخواد چکارت کنه؟ 

دوتایی کتکت بزنن؟ 

خانواده داری حمایتت کنن؟ ببین من همیشه میگم ادم با حرف زدن و منطقی کارش رو جلو ببره ولی شوهر شما منطق حالیش نیست. کلفت گرفته؟ 

ی بار گفتم خواهرم میخواد بیاد اینجا بگو داداشت ی هفته بره خونه اون یکی داداشت گف نمیشه رفت و آمد سخت ...

تعارف نه،بگو بیان بمونن،کاری کن نفهمه زن و راحتی خونه یعنی چی،اون موقع میهمه تو چ حالی داری،انقد شل نباش زن،خرجی ک میدی.کار خونه ک میکنی،دیگه چکار مونده کردی،وای حالم بد شد زن این مدلی هم نوبره

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
ی هفته مریض بودم کار نکردم هیچ کدوم ی چای هم برام درست نکردن فقط روز اول شوهرم بهم رسید امروزم پیام ...

لابد پاشیدی خونه رو جمع کردی 

ب پدر و مادرت یا ی بزرگتر بگو بیان باهاش حرف بزنن اصلا ساکتو ببند پاشو برو خونه بابات 

ببخشیدا شوهرت زن نگرفته رسما کلفت گرفته 

ی بار گفتم خواهرم میخواد بیاد اینجا بگو داداشت ی هفته بره خونه اون یکی داداشت گف نمیشه رفت و آمد سخت ...

همینو بگو دختر داییشونی که سوارشدن سرت می گن عسب نداره این یکی فامیله

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

کاملا درکت میکنم

برادر شوهرم اینجا درس میخوند میومد پیش ما الان خدا رو شکر رفته

ولی سخت بود همش حجاب داشتن و اینکه باید غذا داشتم هروز

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
وای توروخدا اینطور نگو بهش گناه داره خیلی دلم سوخت براش 🥺

ببین جای من نیسیتی هیچ وقت فکر نکن من ظالمم واقعا نیستم ولی منم ادمم یه لباس راحت نمیتونم بپوشم هر مهمونی برم فکرم پیششه هرجا برم میادخیلی سخته مسافرت میرم میبرمش ۷ صبح صبحونه اماده میکنم براش بره مدرسه همه نیازاشومن براورده میکنم واقعا نمیکشم زبون درازی هم داره ممنون نیستت هیچ وقت همیشه طلبکاره انگار