2777
2789
اره درسته، ولی خب خودش زنگ میزنه میگه بیا

احتمالا زن داداشای شما چند سالی از ازدواجشون میگذره، ایشون تازه عروسه، مشکل تره، دوما شما با اونا ک زندگی نمیکنی تحت عنوان مهمان چند روز هستی بعد میری، یک سره باشه خیلی مشکله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام شیرت کنم که خدای نکرده زندگی رو به کام خودت وشوهرت تلخ کنی ولی بشدت صبوری خوشبحالت واقعا،من بودم نه شوهرو تحویل میگرفتم نه برادرشو زندگی رم به کام جفتشون تلخ میکردم خیلی کارشون زشته

لطفالایک نکنید،ممنون
برادر شوهرم جدا نمیخابع همیشه بهترین جاهارو برا خودش برمیدارد تابستون تو اتاق زیر کولر زمستونم کنار ...

😐😐وااااای چ وضعیته اخههههه.... ینی اصلا رابطه و ایناعم ندارید 

دختر بشین صحبت کن با شوهرت اینجوری ک نمیشه

برادر شوهرم جدا نمیخابع همیشه بهترین جاهارو برا خودش برمیدارد تابستون تو اتاق زیر کولر زمستونم کنار ...

شوهرتو قانع کن سوئیت بگیره براش. ولی نزدیک خودتون، هم اون حواسش به داداشش هست هم تو معذب نمیشی 

من ۵ماهه اینجاس ی چیزی میخوره پوستش میندازه زیر مبل ظرف شسته نباشه از کابینت در میاره آب میخوره بطری ...

من جای تو بودم جفتشونو از خونه مینداختم بیرون

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
یعنی چی؟😡😡😡 بندازش بیرون مگه شهر هرته بخور و بخواب  به شوهرت بگو داری اذیت میشی

شوهرم درک نداره دیروز جلو اون هولم داد سشوار شکوند میگف لیاقتت همین تو ی طویله سرد بخابی 

آخه دید مریضم گف بیا تو سالن گفتم نمیام با مانتو نمیتونم بخابم

اصلا درست نیس و معنی نداره پسر مجرد اومده خونه تازه عروس کم سن و سال زندگی میکنه

سریع برخورد کن با شوهرت

بگو یا جای من اینجاس یا داداشت

از هیچ نظری درست نیس هیچ نظرررررر

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸