2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین جای من نیسیتی هیچ وقت فکر نکن من ظالمم واقعا نیستم ولی منم ادمم یه لباس راحت نمیتونم بپوشم هر م ...

چقدر خوبه ک این همه مهربونی..اجرت با خدا دوست خوبم ...اگر حرفی زد بزار پای بچگیش چون هنوز سنی نداره ..مطمین باش بعد از سربازی مستقل میشه ولی الان سنش حساسه اگه بی توجهی ببینه یا کمبود عاطفه براش خوب نیست .اینم بگم کاملا شمارو درک میکنم و حق داری ولی اگه جای خوابش جداست و تو خونه خودشه خوبه 

ی هفته مریض بودم کار نکردم هیچ کدوم ی چای هم برام درست نکردن فقط روز اول شوهرم بهم رسید امروزم پیام ...

گوه اظافه میخوره ساکتو ببند خونه بابات مگه بابات بیرونت میکنه اونجا نون خشگ بخوری بهتر تا بااین مردک اس ام اس بده شرمنده دست خان داداشتو میبوسه من رفتم دنبالمم نیا

حالا من مادر شوهرمو دوست دارم باهم دوستیم(نامزدم) کلا خانوم خوبیه وقتی با نامزدم دوست بودیم برام کادو میگرفت چت میکردیم خودش بیچاره ار دشت خانواده شوهر خیلی سخنی دیده ار دست شوهرشم عاصی بود من تعجب میکردم چرا مادر شوهر بازی در نمیاره میگفت نمیخوام زجری من کشیدم تو بکشی البته الان یکم سر مساعل مالی نامزدم بین مادرمو نامردم اختلاف اون بیچاره اصلا دخالتی نکرد دعوا شه .. یادمه دوست بودیم یبار نامزدم داشت با من چت میکرد بهش گفته بود با کی چت میکنی ؟نامردم نشون نداده بود دعواش کرده بود تو نگه تعهد ندادی بهش اگه ببینم باکسی عیر اون حرف برنی میرم بهش میگم که  دیگه نشونش داده بود که بامنه الان من مثلا به نامزدم میگم خونه داریم میساریم یه طبقه مامانت بیاد چون از مادر خودم کمکم بیشتر بوده میگه نه اصلااا نمیخوام حرمتا خراب شه حسادت شه دوری دوستی اونوثت من احمق باش دعوا میکنم  

چقدر خوبه ک این همه مهربونی..اجرت با خدا دوست خوبم ...اگر حرفی زد بزار پای بچگیش چون هنوز سنی نداره ...

ممنون عزیزم بعضی ها انقدر بد جواب دادن فکر میکردم من مقصر همه چیزم درصورتی که من اصلا وظیفه ای ندارم وفقط از روی دلسوزی این کارو میکنم سربازی نمیره چون درس میخونه

محاله یه مرد که چند ماهه ازدواج کرده 

رابطه نداشته باشه چون داداشش آمده خونه ؛؛

هیچ مردی قبول نمیکنه اول زندگی مزاحم داشته باشه 

من اصلا باور ندارم همچین چیزی رو 

به نظرم فیکه

شوهرم درک نداره دیروز جلو اون هولم داد سشوار شکوند میگف لیاقتت همین تو ی طویله سرد بخابی  آخه ...

عزیزم چرا ب خودت سختی میدی حالا ک ب فکرت نیست خودت ب فکر خودت باش اگه اون اتاق گاز کشی نداره بخاری برقی بذار برا تابستون هم کولر اسپلیت بذار خنک باشه

ازشون کار بکش 

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
بچه ها دیروز شوهرم هولم داد بهم توهین کرد  میگم بنظرتون تا بهمن باهاش قهر باشم بعدازونم بهش بگ ...

به نظر من بعد از این رفتار زشتش جلوی داداشش حتما قهر کن برگرد خونه بابات. وقتی حرمت تو رو نگه نداشته باشید خانواده ت در جریان باشن. 

در کل نظر من اینه الان وقت برگشتن نیست اتفاقا باید وایسی توی خونه ات باید بدون دخالت شوهرت برادرش ...

عزیزم راه اولت زیادی فضاییه

شوهرش اگه غیرت داشت داداشش مجردشو پنج ماه نمیاورد پیش تازه عروسش

چون من خر تشریف دارم بخدا همه بهم میگفتن انقد سواری به این شوهرت نده

والا شوهر منم مجردی پنج سال خونه خاله ش بود ولی خرج خودشو میداد

تازه مادرسوهرمم کلی چیز میز میفرستاد برلشون

خالههه هم شهرستان رفتنی همیشه خونه اینا می موند