2777
2789
من ی بار بهش گفتم از سرکار میام داداشت بعد من میاد من خابم بهش بگو برا خودش کلید بسازه آیفون نزنه من ...

دورت بگردم ازین به بعد اصلا اینارو به شوهرت نگو

خودت کلید بزن بهش بده بگو شما بعد من میاین من در حال استزاحتم بیدار نشم

دیگه این مسائلو بشوهرت نگو

به قول دوستمون جنگ نرم با خود برادره

دیگه شوهرو دخالت نده

ی راهکار ک فک میکنید خوبه بهم بدین ک شوهرم رو لج نیفته

عزیزم میگیم که جنگ نرم تو از غریزه ش استفاده کن دلبری کن ، دوستان بهت گفتند که   لباس خوب بپوش راحت باشه به خودت برس  توخماری بزارش  بزار اون از وجود برادرش اذیت بشه تو باید مزه دوتایی بودن و بهش بچشونی بفهمه خلوت دوتاتون چقدر لذت بخشه

بی تو میشه زنده بود   زندگی نمیشه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزایی که من گفتم باعث نمیشه شوهرت رولج بیفته

کامل بخونشون

اصلا هم فعلا باهاش راجب برادرش حرف نزن

با خود برادره جنگ نرم راه بنداز

راه کار رو گفتند ،برای شوهرت دلبری کن ،هوس کنه بیاد .ولی به خاطر حضور برادرش نتونه .

برو حموم به خودت برس ،آرایش کن ،لباس خوب بپوش ،به شوهرت نزدیک شو 

بچع ها من ازین حرصم میگیره چرا باید اون یکی برادر شوهرم انقد هوای جاریمو داشته باشه ولی شوهر اشغال م ...

ما فعلا 5ماهه ازدواج کردیم اینجوری شده ی عمر قراره پشت من خالی باشه

بچع ها من ازین حرصم میگیره چرا باید اون یکی برادر شوهرم انقد هوای جاریمو داشته باشه ولی شوهر اشغال م ...

اونیکی برادر شوهرت هوای خودشو داره عزیزم ما هم میگیم توهم از این راه استفاده کن

راه کار رو گفتند ،برای شوهرت دلبری کن ،هوس کنه بیاد .ولی به خاطر حضور برادرش نتونه . برو حموم به خو ...

بخاطر این جن روز ک اذیتم کرده انقد ازش متنفرم ک فک کردن بهش حالمو بد میکنه

یک سوال ،شما با همسرتون رابطه جنسی  دارید ؟؟؟در حضور پسر جوان مجرد چطوری بعدش حموم میرید ؟؟؟یعنی ایشون متوجه میشن ؟؟؟

بخاطر این جن روز ک اذیتم کرده انقد ازش متنفرم ک فک کردن بهش حالمو بد میکنه

خودشو دوست داری از کارش ناراحتی وگرنه ما ای همه گفتیم تو ته دلت نمیخ.ای از دستش بدی

نمیدونم اونها چند ساله ازدواج کردند اما بعضی مردها اول زندگی میخوان مغرور باشن

حرف اونا باشه

به نظر خودشون ب زنشون رو ندن

اما مدتی که بگذره اگر زن بی زبون باسه این فرایند تا سالها ادامه داره

اما اگر نرم ب شوهر بفهمونه احترام و عزت و جایگاه خودش رو.

شوهرش هم احترامش رو نگه میداره و ادم میشه