2777
2789
عنوان

سلام بیاین همگی

6 بازدید | 16 پست

سلام خانومایی ک توعقدن یسوال واسم پیش اومد شماهرچندروز میرین خونه مادرشوهرتون ؟؟؟😐🙂نخندین اخه واسم سوال بود من الان ده روزه نرفتم بنظرتون چی فکرمیکنن درموردم؟؟!

نه والا

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر دیرتر بهتر. البته الان عقدی و هنوز نرفتی زیر یه سقف، وگرنه خودت متوجه این قضیه میشدی که هرچقدر دیرتر، بهتر....

من خودم دوهفته یکبار دقیقا میرفتم. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

چون مامانم عروساشو دوست داره و مریض هم هست دلش تنگ میشه میگه بی معرفتن نمیان بهم سر بزنن

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

هرچقدر دیرتر بهتر. البته الان عقدی و هنوز نرفتی زیر یه سقف، وگرنه خودت متوجه این قضیه میشدی که هرچقد ...

دیربه دیر بری فکری نمیکنن. اگر زود هی فرت و فرت پاشی بری ته دلشون میگن دم بساعت اینجاس😂

چون مامانم عروساشو دوست داره و مریض هم هست دلش تنگ میشه میگه بی معرفتن نمیان بهم سر بزنن

بگو ناراحت نباش مادر . از قدیم گفتن دوری دوستی . اما اگر برادرات دیر به دیر بیان این خیلی بده. 

ده روز که زیاد نیس،هیچی هم راجب شما فکر نمیکنن😂😂

اخه نامزدم همش میخاد من برم اونجا خونوادش هم وقتی میرم میگن چ عجب اومدی یامصلن همش میگن چیشده ک نمیاد اینجا 

بگو ناراحت نباش مادر . از قدیم گفتن دوری دوستی . اما اگر برادرات دیر به دیر بیان این خیلی بده. 

بخدا ما باهم خیلی خوبیم🙂مامانم دلش تنگ میشه براشون.دوتا عروس داریم.مث خواهرام هستن ۴تا نوه

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

دیربه دیر بری فکری نمیکنن. اگر زود هی فرت و فرت پاشی بری ته دلشون میگن دم بساعت اینجاس😂

اره خب منم همینو میگم دیرب دیر بهتره برم ولی خب من چهارروز نرفته بودم همش حرف بود ک چیشده  نمیاد الان ک ده روزه نرفتم وتا ی هفته دیگم نمیتونم برم موندم چیکارکنم 

اره خب منم همینو میگم دیرب دیر بهتره برم ولی خب من چهارروز نرفته بودم همش حرف بود ک چیشده  نمیا ...

برای ۴ روز میگن چیشده؟؟ واای به بعدنته که رفتی سر خونه زندگی. 😂نمدونم والا. از الان دیر به دیر برو خودت. وگرنه شاید بدعادت بشن.  ولی شوهرت وقتی عروسی کردین هروقت دوس داش میتونه بره خونه مادرش چون بچشه‌ . بازم خودت میدونی

من نمیدونم مادرشوهرم چقد دوسم داره و چقد دلش میخاد من اونجاباشم تنها عروسشم

اخه نامزدم همش میخاد من برم اونجا خونوادش هم وقتی میرم میگن چ عجب اومدی یامصلن همش میگن چیشده ک نمیا ...

هر وقت بهت گفتن با روی باز و گشاده و لب خندون بگو چشم این دفعه زودتر میام

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍