2777
2789
عنوان

چقد این خلبانا خودشیفته ان 🥴

978 بازدید | 71 پست

بیاین تعریف کنم 🥴🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن وقت پیش یه خلبان بهم پیام داد کلی گرم گرفت و سوالات شخصی ازم کرد و منم همه رو جواب دادم. ولی اخر حتی بدون خداحافظی رفت و پیام اخرمو لایک کرد فقط. نفهمیدم دلیل اون همه پرسش و پاسخ و اون لاس زدن چی بود! بعد یمدت پیامش دادم این بعد سه چهار روز پیامامو جواب میداد کوتاه. منم دیگ انفالوش کردم. بعد نمیدونم چرا افتادم تو فاز خلبان فالو کردن بعدش

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

کامل تعریف کردی روم یه ریپ بزن

فقط 40 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

یکی دیگه شونو گذاشتم کلوز فرند . یه نظرسنجی درباره شعرام بود و چون شعرام هنو منتشر نشده نمیخاستم ک همه ببینن. عاقا این تا دید گذاشتمش کلوز منو انفالو کرذ در حالی ک هیچ استوری خاصی نبود!

اره خلبانا خیلی مغرورن من خلبان زیاد دیدم تو زندگیم همشون مغرور و خودشیفته بودن

حتا یه خلبان میشناسم که هر دختری واس ازدواج بهش معرفی میکنن میگه نمیخام من فقط زن پزشک میخام اصن پایینتر از پزشک نمیپسنده🤣

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

یکی دیگ شونو فالو کردم اونم فالو کرد. پیجشو نگا کردم از یه متنش خوشم اومد کامنت گذاشتم چ متن قشنگی لایک کرد. بعد رو دو تا از استوریاش چن روز بعد ریپلای زدم چون بنظرم قشنگ بودن واقعا. اسم یه اهنگو پرسیدم جواب داد بعد خاستم یکم گپ بزنم فقط دیگ جواب نداد فقط لایک کرد. گفتم خب سزشون شلوغه عیب نداره رفتم دیدم کامنتمم پاک کرده!

حالا تو تمام پستاشم یه بازیگره کامنت گذاشته 🥴

یکی دیگه شونو پیام دادم خاستم درباره اون خلبان ک بهم پیام داده بود سوال کرده بود تحقیق کنم ببینم ایا اصن خلبان بوده نبوده. چون همو فالو داشتن. این عاقا اومد جواب سلام داد تا گفتم یه سوال بپرسم دیگع جواب منو نداذ! بدون اینک بدونه چی میخام بگم 😕

نمیدونم چرا اینا اینجورین مثلا فک کردن چ تحفه ای هستن ک اینجوزی رفتار میکنن یه سری خودشیفته هول ک هزارتا دختر فالو دارن و فک میکنن همه دنبالشونن 🥴😐😕

چن وقت پیش یه خلبان بهم پیام داد کلی گرم گرفت و سوالات شخصی ازم کرد و منم همه رو جواب دادم. ولی اخر ...

بچه ها اینو اخر از طریق رییس ایرلاین فهمیدم اسم ایرلاینشو دروغ گفته 😐😕