2777
2789
عنوان

بچه ها مدارس تیزهوشان شهریه داره

61 بازدید | 9 پست

یک بچه هست درسش عالیههه اما تو روستا هستند خانواده اش ندارن امسال میره نهم 

میخوام تسویقش کنم و کمکش کنم تیزهوشان قبول بشه 

شهریه ازش میگیرن ؟چقدره 

فعلا امضا ندارم

با دهک های پایین راه می‌آن 

همشون مثل هم نیست بستگی داره

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

آره میگرن ولی خوب کم هست. و اینکه واقعا  یادگیری مطالب هوش و ریاضی بدون کلاس و کتاب خیلی سخت  هست. پسرم امسال می‌ره کلاس پنجم و در کلاسهای هوش ثبت نام کردم به خدا از صبح تا شب در روزهای تابستان درگیر درس بود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دهک های پایین راه می‌آن همشون مثل هم نیست بستگی داره

میخواست بره فنی حرفه ای چون خانواده اش ندارن 

من براش کتاب تست میبرم مال دخترم بوده 

یکمم میتونم کمکش کنم اما میترسم شهربه بالا بگن منم‌نتونم کمک کنم 

میگم نکنه تشویقش کنم یک سال بخونه قبول بشه بعد نتونه بره سرخورده بشه 

خودش دوست داشت قبول بشه میگفت  تلاشم میکنم

فعلا امضا ندارم
آره میگرن ولی خوب کم هست. و اینکه واقعا یادگیری مطالب هوش و ریاضی بدون کلاس و کتاب خیلی سخت هست. پ ...

من انشالله تو دبیرستان‌میتونم برای کتاب کمکش کنم 

اما شهریه نمیتونم زیاد شاید در حد ۵ تومن بتونم فقط 

اما دلم‌میسوزه امسال تو روستا خودش خونده معدلش بیسته عاشق درس خوندنه

فعلا امضا ندارم
تیزهوشانیا اکثرا خانواده ها وضعشون متوسط رو به بالاست ممکنه سرخورده بشه اونا برا بچه هاشون راحت کتاب ...

اخه ولش کنم خانواده اش شوهرش میدن گناه داره 

فنی حرفه ای چیزی یاد نمیدن 

من انشالله میتونم تو دبیرستان برای کتاب ساپورتش کنم 

میگم گناه داره یعنی 

میدونم بره تیزهوشان حداقل یک دانشگاه دولتی میاره اما اخه فنی حرفه ای ....

فعلا امضا ندارم
اخه ولش کنم خانواده اش شوهرش میدن گناه داره فنی حرفه ای چیزی یاد نمیدن من انشالله میتونم تو دبیرستان ...

اولا که فنی حرفه ای هم بد نیست و زندگی پیچیده تر از ایناست که بگیم خوشبختی کسی تو چی هست 

و اینکه اگه تیزهوشان قبول شد رهاش نکن و ساپورتش کن هم مالی و هم روانی که خدای نکرده افسرده نشه