2777
2789
عنوان

هیچی برای کنکور نمیدونم لطفا بگین

306 بازدید | 40 پست

تابستون به دلایلی نتونستم درس بخونم 

حالا میخوام شروع کنم نمیدونم باید مشاور بگیرم نمیدونم باید چه کار کنم اصلا دوستام هم هستن ولی انگار که نیستن که راهنمایی کنن اینور میرن اونور میرن 

هیچی نمیگن که چه کار میکنن تا حداقل کار من راه بیفته

واقعا منم خیلی تو گوگل سرچ کردم نمیدونم همون اول راه چه کار کنم لطفا شما راهنماییم کنین

قلمچی و اینا هم نمی تونم ثبت نام کنم برا هزینه نش

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوازدهمی ؟ فعلا فیلم آموزشی و اینا ام نگا نکن از پایه شروع کن قشنگ بخون تست بزن مشاور خوب ام خدایی خ ...

اره میرم دوازدهم 

چند ساعت در روز بخونم و اینا

زندگی درد قشنگیت ک جریان دارد

آزمون حضوری واقعا واجبه. قلمچی نشد آزمونهای دیگه هم هستن که حضورین مثل سنجش و گاج. سنجش ثبت نام کن ماهی بدونه آزمون داره.. کتاب بخر(جامع).. برای نهایی از اول سال بخون بمونده شب امتحان هیچی نمیشی.. نهایی زیر ۱۹ بشی بدبخت میشیا خوب بخون نهایی حتی مهمتر از کنکور

فقط 40 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

اها خب میشه بگین اول چه کار کردین مشاور گرفتین چه کار کردین

من بهت پیشنهاد میدم اگر اگر اگر واقعاااا هدفتون کنکور هست 

مشاور بگیرین چون واقعا زمان آزمون و خطا نیست

https://abzarek.ir/service-p/msg/2138883