2777
2789
عنوان

بتا بالای ۵۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 9593 بازدید | 74 پست
ممنون عزیزم  اره تنبلی داشتم ۱سال تواقدام بودم و لتروزول و دوفاستون مصرف میکردم  شما دکت ...

بعد از یسال باردار شدی؟تواون یکسال هیچ دارویی مصرف نکردی؟

اره رفتم ولی بی نتیجه هست 😔😔😔توروخدا شمابارداری دعات میگیره واسم دعاکن

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن دوقلو نمیخام خیلی سخته دوقلو  فقط میخاستم بدونم طبیعیه این عدد یا نه ک خداروشکر خیالم راحت ش ...

خیالت تخت بالا نیست من بالاتر از شما هم بود دختر شیطون بلام الان نمیزاره پاشم اب هم بخورم😃😃😃😃

عزیزم چرا نگرانش میکنی . ربطی نداره خارج رحمی باشه چیه. من ۳۵ روز بتام ۷۳۹۱ بود و دخترم الان بعلمه

بله پست شما رو دیدم پاک کردم

ولی تا اونجایی که میدونم بتای بالا خارج رحمیه

نخواستم نگرتنش کنم گفتم که چک کنه بهتره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

داشتی هم نگران نباش من هفته ۱۰ داشتم که هماتوم بهش میگن و دکتر شیاف میده و باید استراحت کنی قط میشه. ...

من الان دارم شیاف مصرف میکنم چون خیلی کمردرد شدید داشتم دو سه روز پیش ،دکتر شیاف داد با یه قرص دیگه 

چون اسباب کشی داشتم و وسیله سنگین زیاد برداشتم نمیدونسم حامله م 

ولی این تنگی نفس و تپش قلب امونمو بریده و نمیتونم غذا بخورم داغ میشم 

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
بله پست شما رو دیدم پاک کردم ولی تا اونجایی که میدونم بتای بالا خارج رحمیه نخواستم نگرتنش کنم گفتم ...

انشالله که خیره. ببخشید منظور بدی نداشتم . چون اینموقع ها ادم خیلی استرس دارع و با هر حرفی ترس میفته بجونش گفتم یعنی نگرانش نکنیم 😘😘😘😘

منم دقیقا شیش روز بعد از تاخیر پریودی بتام ۵۰۰۰ب بالا بود 

تنگی نفس نداشتید 

من الان دارم شیاف مصرف میکنم چون خیلی کمردرد شدید داشتم دو سه روز پیش ،دکتر شیاف داد با یه قرص دیگه& ...

همه حل میشه گلم. فقط قشنگ استراحت کن هیچی نیست. اونا هم طبیعیه منم داشتم یجوری زیر دلم تیر میکشید تا ۳ ماه میگفتم الانه که سقط بشه خدایی نکرده. اما همه طبیهی بود تا ۱۶ هفته هم بشدت ویار داشتم بعد اون قط شد 

واقعا 😅 یعنی بتای بالا نوشته دختره  وای چقدر خوشحال شدم خودم دختر دوس دارم البته ک فرقی نداره ...

به احتمال زیاد دختره عزیزم

منم سر دخترم بتا بالا بود ولی سر این یکی پنج هفته بودم بتا۲۰۳بود

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
خیالت تخت بالا نیست من بالاتر از شما هم بود دختر شیطون بلام الان نمیزاره پاشم اب هم بخورم😃😃😃😃

خدا خیرتون بده خیالم راحت شدش