2777
2789
عنوان

بتا بالای ۵۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 9593 بازدید | 74 پست
من همچنان دارم تنگی نفس ولی شدتش خیلی کمتر شده

انشاالله ب سلامتی فارغ بشی عزیزم 

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
خیلی زود اقدام نکردید؟ تاپیکاتونو خوندم  من دکترم گفت تا پایان ۸ هفته سونو نرو اصلا  مگه ...

نه من دوتا سونو به فاصله 10 روز تقریبا رفتم تو هر دو جنین سنش 6 هفته بود یعنی رشد نکرده بود

در صورتی که سن حاملگیم بیشتر بود حدو 8 هفته شایدم بیشتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دوتا سونو به فاصله 10 روز تقریبا رفتم تو هر دو جنین سنش 6 هفته بود یعنی رشد نکرده بود در صورت ...

اها متوجه شدم 

خیلی ناراحت شدم انشالله خدا یکی دیگه بهتون بده سالم و صالح عزیزم

خیلی زود اقدام نکردید؟ تاپیکاتونو خوندم  من دکترم گفت تا پایان ۸ هفته سونو نرو اصلا  مگه ...

ان شاالله که واسه شما صحیح و سلامت باشه عزیزم کمر دردو دل درد اویلش چیزی نیست من به دکترم گفتم گفت مشکلی نیست

ان شاالله که واسه شما صحیح و سلامت باشه عزیزم کمر دردو دل درد اویلش چیزی نیست من به دکترم گفتم گفت م ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی درحقم ک راهنماییم کردی ♥️ خدا خیرت بده

انشاالله ب سلامتی فارغ بشی عزیزم 

من تقریبا یازده ماهه فارغ شدم عزیزم🙂😅

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
من تقریبا یازده ماهه فارغ شدم عزیزم🙂😅

اها ببخشید براساس تیکر گفتم ک همی الان ادامه تیکرتو خوندم😅

سلام مبارکه ، ببخشید یه سوال داشتم منم تنبلی تخمدان دارم  شما با چه دارويي بار دار شدین؟

لتروزول و دوفاستون 

سر خود نخور ممکنه تبدیل ب کیست بشه حتما تحت نظر متخصص باش 

تحت نظر دکترم ولی هنوز نخوردم چون ی کیست ۳ سانت دارم ال دی و اینام اصلا نمیسازه بهم میخورم حالم خیلی ...

اها اگ کیست داری نخور 

بزار کیستت برطرف شه بعد بامشورت دکترت شروع کن

خب از دکترت بپرس ب جز ال دی داروی دیگ نیست برای رفع کیست؟

حتما ب دکترت هم بگو معاینه ت کنه  عفونت نداشته باشی 

من عفونت نداشتم و نمیدونسم علائم نداشتم هر چی دارو میخوردم بیفایده بود بعد اینکه شستشو داد دکترم دوماه بعد شدم