2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 4376 بازدید | 225 پست
اره اما دگ راهی ندارم نمیشه برم سمتش

درکت میکنم 🥺🥺🥺

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم منکه امروز صیغه طلاقو خوندن برام واقعا روز بدی بود 

یعنی طلاق گرفتی دیگه؟🥺🥺🥺

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

آره گلم😔

وای عزیزم خیلی ناراحتت شدم 🥺🥺🥺 شوهرت چطور قبول کرد مگه نگفتی واسه طلاق نمیاد🥺

وای عزیزم خیلی ناراحتت شدم 🥺🥺🥺 شوهرت چطور قبول کرد مگه نگفتی واسه طلاق نمیاد🥺

دیگه انقد با زبون خوش باهاش حرف زدیم زنگ زدم با مامانش و باباش التماسشون کردم که باهاش حرف زدن  راضیش کردن

😔 خب عزیزم چطوره ک میکید همدیگرو هنوز دوست دارید ؟چطور پیش یدم نمیشه شده تا حالا اصلا اشاره ای ب ا ...

خانواده ی اون اصلا راضی نیستن خانواده ی منم میگن پسره خودشو از چشم انداخته...میگم دوسم داره چون آخرین پیامش موقع طلاق این بود:باشه اگه واقعا نمیخوای منو طلاقت میدم اما بدون دوست دارم و ازت میگذرم

دیگه انقد با زبون خوش باهاش حرف زدیم زنگ زدم با مامانش و باباش التماسشون کردم که باهاش حرف زدن  ...

ای وااااییییییییی تو ک گفتی دوسش داری چرا همچین کاری کردی؟

جدانشو ازمن میشنوی اولش راحته بعدا میفهمی هرچی ک بود شوهرت بود درسته شاید اذیتت میکنه اگه میتونی درس ...

اگه ازدواج نکرده 

برگردین به هم 

برای خودت شغل پیدا کن سرگرم شو

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
خانواده ی اون اصلا راضی نیستن خانواده ی منم میگن پسره خودشو از چشم انداخته...میگم دوسم داره چون آخری ...

😔چ شرایط بدی عزیزم 

انشالله هرچ خیره برات پیش بیاد اگه خودت میدونی خوشبختی باهاش بی فایدس بی خیالش شو‌چون باهاش زندگی کردی ادما خ کم تغییر میکنن پس امید زیادی نمیشه داشت واقعا اگرم فکر میکنی جداباشی بهتره موقعیت های بهتری پیدامیشن یا شدن برو پی زندگی جدید عزیزم 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
دیگه انقد با زبون خوش باهاش حرف زدیم زنگ زدم با مامانش و باباش التماسشون کردم که باهاش حرف زدن  ...

🥺🥺🥺💔💔💔الهی ک بهترینا سرراهت قرار بگیره و به زودی ارامشو عشق رو بیشتر از همیشه لمس کنی🌱

🥺🥺🥺💔💔💔الهی ک بهترینا سرراهت قرار بگیره و به زودی ارامشو عشق رو بیشتر از همیشه لمس کنی🌱

دورت بگردم عزیز دلم مررررسی از دعای قشنگت چقد به دلم نشست همچنین برای شما گلم کنار خانواده همیشه خوبو خوشحال باشب

😔چ شرایط بدی عزیزم  انشالله هرچ خیره برات پیش بیاد اگه خودت میدونی خوشبختی باهاش بی فایدس بی ...

فقط توروخدا برای آرامش دلم دعا کن خیلی بی قرارم نمیدونم چرا هیچی خوشحالم نمیکنه

فقط توروخدا برای آرامش دلم دعا کن خیلی بی قرارم نمیدونم چرا هیچی خوشحالم نمیکنه

عزیزمی محتاجم ب دعات عزیزم 

خوشحال نیستی چون چیزی که روحت باهاش شادرو نداری دنبال شادی توی چیزی هستی که الان نداریش برای همین با هیچی احساس شادی نخواهی کرد باید با خودت به توافق برسی چی میخوای واقعا 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍