2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 4376 بازدید | 225 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو الان تو دوره ی سوگواری هستی.  یه مشاور میگفت وقتی با وجود علاقه و مشکل جدا میشید باید فکرکنی ...

اخه بعد یک سال ونیم باوجود کلی سرگرمی و ی دوس پسر خوب هرروز دارم بدتر میشم طبیعیه؟

استاتر عزیز خیلی ناراحت شدم  حس  میکنم بعد طلاق  پخته تر شدی و اطرافتو  بهتر شن ...

اره بخدا بقدری پخته شدم میگم‌کاش برگردم عقب و دوباره بسازم 

چجوری نامحسوس؟راهنمایی کن

اره بخدا بقدری پخته شدم میگم‌کاش برگردم عقب و دوباره بسازم  چجوری نامحسوس؟راهنمایی کن

اگه پیام دادی جوری با زبون  بی قراری و عشقتو بش نشون بده یا از سکست زندگی و اینکه عقب افتادین از زندگی هردوتون  براش بگو  که دلش بسوزه و پیش خانواده اش مطرح نکنه  تا وقتی که کامل برکشت به سمت شما ..برای عشقت بجنگ حتی شده التماس کن  حالا که به این نتیجه رسیدی که از جداییپشیمونی 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
ما از اول دوستی عاشق هم بودیم الانم هرکی کنارمون باشه باز دلمون پیش همه  ورد زبونا بودیم مخصوص ...

😔چقدر حیف شد 

عشق قشنگتون 

یعنی از ته قلبم میسوزم  واقعا وقتی میبینم عشقی بین دونفر اینجوری قفل زده شده بهش 

بنظرم اگر واقعا نمیتونید حیفه این عشق قشنگی ک بینتون بوده بی نتیجه بمونه  عشق مثل گله خواهر باید بهش بال پر بدی باید مواظبش باشی باید بهش رسیدگی کنی تا از بین نره من خودم بعداز ۹سال زندگی هنوزم نزاشتم عشقه کم بشه تلاش کن براش باهاش حرف بزن خداذو چ دیدی

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
😔چقدر حیف شد  عشق قشنگتون  یعنی از ته قلبم میسوزم  واقعا وقتی میبینم عشقی بین ...

حتی نمیاد ی کلمه بگه بیا پیشم کسی ک میگفت تو طلاقم بگیری باهات از نو دوست میشم اره خیلیم حیف شد هرچی خدا بخواد

ب حدی عاشقم بود بعد ۳ سال زندگی راه میرفتم جلوش میگفت خدایا چ زنی دارم شکرت ک همونیه ک میخوام

حتی نمیاد ی کلمه بگه بیا پیشم کسی ک میگفت تو طلاقم بگیری باهات از نو دوست میشم اره خیلیم حیف شد هرچی ...

😔

خب عزیزم چطوره ک میکید همدیگرو هنوز دوست دارید ؟چطور پیش یدم نمیشه شده تا حالا اصلا اشاره ای ب این موضوع کنه برای برگشت ؟یا خانواده ها وساطت نکردن؟

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
چشم گلم انشالله بهترینا نصیبت بشه ایشالله خدا یه نظری بکنه بهمون که مام با آرامش کنار کسی که دوسش دا ...

انشاالله انشاالله 🥺🌱❤️❤️❤️ همچنین  برای شما عزیزدلم ❤️❤️❤️

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

عزیزم تعهد چیه چجوریه

میری محضر نامه میگیری تعهد نامه امضا می‌کنه شرایطی ک‌ طرف مقابل براش گذاشته فکر کنم توی دادگاه هم میشه انجام داد

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️