2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 4376 بازدید | 225 پست
خیلی باهام بد رفتاری میکردولی بازم میگم شوهرم بود دیگ الان ب چی رسیدم مثلا

چرا فکر میکنید همه چیز توی وجود شوهره😑

مثل اون خانوم که می‌گفت تو راه محضر پشیمون شده و میگه دیگه کی رو پیدا کنم مثل اون با دلو جون دوسم داشته باشه! تاپیک هاشم دیدم طرف بهش خیانت کرده تا حد مرگ کتکش زده این دوست داشتنه مردا به درد عمشون میخوره 

عزیزم شما هم الان فقط دلتنگ شدید و اگه بدون حل مشکل دوباره ازدواج کنید مطمعن باش هفته ی اول نه دوم دوباره دقیقا همون مشکلا پیدا میشه 

باید بفهمه خانوادش براش نریدن که زده زندگیشو نابود کرده اون باید بگه حالا به چی رسیدم نه تو!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما میرفتی یه شرکت خصوصی بهتر بود تا موسسه خیریه از یه آخوند چه انتظاری دارید خب؟!

من گفتم آخوند بودن؟بعدشم کاربود توموسسه خیریه اگهی داده بودن

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
شخصیت رو کسی نداره که همه رو به یه چشم میبینه و حتی خوبی هاشونم نمیبینه 

افرین هیچوقت نباید تروخشک روباهم سوزوند

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
من گفتم آخوند بودن؟بعدشم کاربود توموسسه خیریه اگهی داده بودن

جالبه

حتی درستم متوجه نشده بود ولی چون خودشون اعتقاد ندارن و خوششون نمیاد دیگه ملاحظشونو نمیکنن و تا میتونن بد میگن .

من چرا با پیامت گریه کردم 😭 خب جدا نشو... دوستت داره. من شوهرم ی آشغاله ب تمام معناس حسرت ی ذره محب ...

اینم هیچوقت اینجوری نبود الان که دیده واقعا جدیم تو طلاق اینجوری میکنه نمیخواد بزاره برم😔😔

بنظرم اگه بهمدیگه علاقه دارید و تونستید همدیگرو ببخشید حتما رجوع کنید عزیزم حیفه بخدا دلی پراز عشق ک ...

ما از اول دوستی عاشق هم بودیم الانم هرکی کنارمون باشه باز دلمون پیش همه 

ورد زبونا بودیم مخصوصا تو محل خودمون و فامیلای اونا اما من تک و تنها کاری ازم‌ساخته نیس