2777
2789
عنوان

فردا وقت سزارين دارم ميشه براي سلامتي منو ني نيم صلوات بفرستيد

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی عزیزم انشالله صحیح و سالم زایمان میکنی 

خدا پشتو پناهت باشه و خدا فرزندی سالم و صالحو زیبا با پاقدمی پراز خیرو برکت نصیبت بکنه 

عزیزم  حتما برای منم دعا کن 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

ای جان عزیزدلمممم ایشالا ب سلامتی ب دنیا بیاد مبارک باشه گلم برات صلوات میفرسم ک نی نی سالم بیاد تو بغلت 🥺😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋

„پروردگـارا.. ب من آرامش ده تا بپـذیرم آنچـه را ک نمی توانم تغییردهـم..دلیری ده ..تا تغییر دهم آنچه را میتوانم تغییر دهـم ..بینش ده تا تفاوت این دوتا رابـدانم..مرا فـهم ده..تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میـل من رفتـار کنند..‌„✨❤😘

منم دوهفته دیگه وقت عملمه 

این چند روزم بگذره  بیام تایپک بزنم  فردا وقت عملمه 😍😩

انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
میشه دعا کنی من این ماه باردار شم پسر شه و سالم و تندرست 

چشم عزيزم حتما به نيتت دعا ميكنم خدا يه پسر سالم و صالح بهت ببخشه❤️🌺

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
بعد سزارین سوم دیگه نمیشه باردار بشی ؟

والا شدنش كه ميشه ولي مادر داغون ميشه

ايشالا كه نميشم ديگه🥴😁

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
چشم عزيزم يادم ميمونه🙏🏻🙏🏻

بوس بوس بوس .کمپوت گلابی و کمپوت انجیر هم با خودت ببر بعد سزارین بخور واسه حرکت روده که یبوست نگیری و زودتر مرخص بشی خانومی

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
بوس بوس بوس .کمپوت گلابی و کمپوت انجیر هم با خودت ببر بعد سزارین بخور واسه حرکت روده که یبوست نگیری ...

آره گذاشتم تو ساكم😘