2777
2789

سلام خانوما ، شبتون بخیر.

پسرم تقریبا یک و نیم دوماهی میشه که مریض شده ، و خوبم نمیشه ، تازه چند روزه نسبتا خوب شده ، ولی هنوز تک و توک سرفه داره و اذیت میشه ، مشکل اینه که اوایل که مریض شد ، نصف شبا تهوع میومد سراغش بعد که بیدار میشد دیگه خوابش نمیومد... سر همین موضوع بد عادت شده و نزدیک یه ماهه که نه خودش خوابیده ، نه اجازه داده ما بخوابیم و واقعا دیگه مغزمو حس نمیکنم 😃

خوابش اینجوری شده که مثلا امروز صبح ساعت ۷/۵_۸ بیدار شد تا ساعت چهار ، ساعت ۴ تا ۵:۳۰ خوابید دوباره بیدار شد تا ۱۰ ساعت ۲۰ دیقه خوابیده و بیدار شده و الانم نمیخوابه تا ساعت ۲_۳ شب و دوباره ۷ صبح بیدار میشه . 

همون ۳ تا ۷ هم که میخوابه اصلا یکسره نمیخوابه و کم کم ۵_۶ بار بیدار میشه.

ممنون میشم اگه تجربه ای داشتید کمکم کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار روز بخوابه

اخه روزم زیاد نمیخوابه ، همون یذره رو هم که میخوابه غنیمت میدونم ، هم برا خودم که یکم استراحت کنم هم برا خودش چون خیلی بی حوصله میشه...

منم پسرم سرماخورده🥺😞سخت می‌خوابه و وقتی بخوابه خیلی ناله میکنه.فردا میشه یه ماهش. دخترم خوبه خوابش ...

عزیزم... بمیرم براش.... اره دکتر میگفت یه ویروس جدیده که بیشتر نینیا گرفتن.... انشالله زود خوب شه... کوچیکم هست نمیتونن داروی خاصی بدن بهش... 

اگه میتونی قرص ویتامین سی ( جوشان یا جویدنی) بگیر ، خودن بخور که قاطی شیرت شه برا بچت مفیده... اب جوشیده ی ولرم شده هم میتونی بدی بهش که اگه گلو درد داشت خدایی نکرده اروم شه