2777
2789

دکتر بهمن متین پور

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

سلام دوست عزیزم . به عنوان بهترین روانشناس تهران میتونم دکتر داوود نجفی توانا رو بهت معرفی کنم که دکتر خیلی با تجربه هستن. یکی از دوستان من دچار افسردگی خیلی بدی شد و دکتر توانا بهشون کمک کردن که توی یه مدت کوتاه دوباره به زندگی برگرده و حالش از اولم بهتر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیزم . به عنوان بهترین روانشناس تهران میتونم دکتر داوود نجفی توانا رو بهت معرفی کنم که ...

منم افسردگی خیلی زیادی دارم. واقعا خوب شده با این دکتر ؟؟؟ واقعا روانشانس خوب خیلی کمه به نظرم من یکی دو جا رفتم خوب نشدم فرقی نکردم اگر ایین دکتر بتونه کمکم کنه دعات میکنم واقعا

دوست من

مشکل من یکم حاده من ترس از از دست دادن عزیزانم رو دارم 

واقعا نمیتونم یه زندگی عادی داشته باشم 

نمیدونم پیش کی برم و چه دکتری میتونه کمکم کنه 

دکتر توانا کهروانشناس   هستن گفتید این مشکل منو میتونن درمان کنن ؟

دوست من مشکل من یکم حاده من ترس از از دست دادن عزیزانم رو دارم  واقعا نمیتونم یه زندگی عا ...

عزیزم من اتفاقی پستت رو دیدم 

اره دکتر داوود نجفی توانا

یکی از بهترین تراپیستایی بود که این موضوع ترس از دست دادن عزیزان رو در من شست برد

بهترین روانشناس  تهران همین دکتر نجفی هست که من به همه دوستامم معرفی کردم برن پیشش

شما هم وقت بگیر برو این موضوع که گفتی می تونه زندگیت رو خیلی تحت تاثیر قرار بده

سلام دوست عزیزم . به عنوان بهترین روانشناس تهران میتونم دکتر داوود نجفی توانا رو بهت معرفی کنم که ...

من بعد طلاق از شوهرم افسرده شدم و زندگیم کاملا مختل شده تا حدی که نتونستم برم سرکار و خونه نشین شدم نیاز به تجربت دارم دوست عزیز میتونم چند تا سوال ازتون بپرسم؟

من واسه درمان مشکلم باید برم پیش بهترین روانشناس تهران تا حالم خوب بشه میشه شماره تماس مطبشون رو بدین؟

بنظر من  دکتر نجفی  توانا بهترین روانشناس تهران

دوستم دو سال پیش افسردگی داشت

به همین دکتر مراجعه کرد

خوشبختانه بعد از یکسال که تحت درمان بود مشکل اش تا حد زیادی برطرف شد و حالا قرصاشو قطع کرده

شماره تماسشو دارم

021-2122899146

دکتر المیرا علیجانی بهترین روانشناس تهران هستش ... من خودم قبلا پیش 10 تا روانشناس رفته بودم ولی هیچ کدوم مثل خانم دکتر مشاوره هاش خوب و کاربردی نبود .... همه به من می گفتن برای درمان افسردگی باید قرص بخورم ولی با مشاوره اوکی شدم