2777
2789

اکثر رابطه ها مجازی بوده ولی خوب ب نظر من تهش پوچه نمیدونم شاید خیلی ها مجازی باهم آشنا شدن طرف ی قول هایی داده خواستم بدونم ممکنه بهم برسن اصلا رابطه مجازی خوبه؟ یا ن اصلا درست نیست!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما باید ببین همو 

با هم برن و بیان 

راه رفتن هم را ببینن 

نگاه کردن هم لبخند زدن غذا خوردن 

از خیابون رد شدن

این رابطه های مجازی واقعا به کار نمیاد 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

داری جک تعریف میکنی؟

پسر و دختر از اول واقعی همدیگرو میبینن کلی قسم و آیه میخورن آخرش همه چی فِر میخوره چه برسه مجازی

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

اره ولی من به قصد ازواج باخاش صحبت نمیکردم 

غیر مستقیم یا مستقیم میگفت 

بعد دیدم نمیشه رفتم 

بعد یه مدت دیدم ناراحته ولی بعدش با دخترای دیگه همونجوری ک صحبت با منو استارت زد شروع میکرد😂😔😂

من داشتم چند سالم طول کشید..به نظر من اشتباهه چون نمیشناسیش درصد شناختن ادما تو دنیای مجازی خیلیی کمه..به اضافه این ک کلی حرف میزنی یا دل میبندی بعد عکس ک میفرستین یهو ممکنه خوشت نیاد بعد دیگه تو عذاب وجدان موندن یا رفتن میمونی چون میفهمه برا قیافش ن گفتی..همین طوری ادامه پیدا میکنه

داری جک تعریف میکنی؟ پسر و دختر از اول واقعی همدیگرو میبینن کلی قسم و آیه میخورن آخرش همه چی فِر می ...

رابطه مجازی فرق داره درسته توی رابطه ی ک همدیگر میبینن هم این مشکلات هست ولی ب نظر من مجازی اصلا عشقی توش نیس حالا چ برسه رابطه مجازی نباشه! 

من ی رابطه مجازی دارم

خانوادش کلا از وجود من باخبرن

پسره میخواد بیاد پیش من

من قبلا بعنوان همون کیس ازدواج میدیدمش ولی الان دیگه ن

چون یسری کارا باعث شد کلا از چشمم بیوفته

پسر خوشتیپ و خوشگل و قدبلند و خوش هیکل 

ولی خب دیگه ب چشم من نمیاد

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
ولی چون دختر احساساتیه قول احساستو نخور  همش کشکه فک نکن تهش بهم میرسید و باید شل کنیا اصلاا ...

آدم میدونی از چی میسوزه؟ کلی چرت و پرت میگه آخرش ام قید ش،میزنه دبه در میکنه 

من داشتم چند سالم طول کشید..به نظر من اشتباهه چون نمیشناسیش درصد شناختن ادما تو دنیای مجازی خیلیی کم ...

آخه شرمنده میگم من ریدم تو دهنش اعصاب واسه من نزاشته میاد کلی حرف میزنه آخرش میگه شاید بهم نرسیم خوب تو ک میدونی غلط میکنی امید وار میکنی منم دیگه واسم مهم نیس اصلا از کجا معلوم با دختر های دیگه ام رابطه داره