اکثر رابطه ها مجازی بوده ولی خوب ب نظر من تهش پوچه نمیدونم شاید خیلی ها مجازی باهم آشنا شدن طرف ی قول هایی داده خواستم بدونم ممکنه بهم برسن اصلا رابطه مجازی خوبه؟ یا ن اصلا درست نیست!؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
من داشتم چند سالم طول کشید..به نظر من اشتباهه چون نمیشناسیش درصد شناختن ادما تو دنیای مجازی خیلیی کمه..به اضافه این ک کلی حرف میزنی یا دل میبندی بعد عکس ک میفرستین یهو ممکنه خوشت نیاد بعد دیگه تو عذاب وجدان موندن یا رفتن میمونی چون میفهمه برا قیافش ن گفتی..همین طوری ادامه پیدا میکنه
من داشتم چند سالم طول کشید..به نظر من اشتباهه چون نمیشناسیش درصد شناختن ادما تو دنیای مجازی خیلیی کم ...
آخه شرمنده میگم من ریدم تو دهنش اعصاب واسه من نزاشته میاد کلی حرف میزنه آخرش میگه شاید بهم نرسیم خوب تو ک میدونی غلط میکنی امید وار میکنی منم دیگه واسم مهم نیس اصلا از کجا معلوم با دختر های دیگه ام رابطه داره