2777
2789
عنوان

حاجت روایی با چله حق شناس

54 بازدید | 8 پست

کسایی که گرفتید میشه بگید چی کار کردید چه جوری انجام دادین و چیکار کردین و نکردید منظورم گناه و ایناست و اگه مایلید حاجتتون رو هم بگید آخه حاجت من خیلی محاله

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

هیچی طبق دستور چله عمل کن، تو مدت چله هم نمازهات سعی کن اول وقت بخونی نماز قضا نداشته باشی ، مراقبه هم روی نفست داشته باش که گناه نکنی، اگرهم مرتکب گناه شدی همون موقع استغفار کن ، صدقه روزانه برای سلامتی امام زمان هم که باید بدی دیگه،..

درباره شغل و خونه و یسری حاجت محال دیگه بود که نمیتونم بگم ...

هیچی طبق دستور چله عمل کن، تو مدت چله هم نمازهات سعی کن اول وقت بخونی نماز قضا نداشته باشی ، مراقبه ...

عزیزم من نماز قضا خیلی دارم چیکار کنم 

و اینکه میشه بگی اون 7روز پریودی رو چیکار کردید خیلی ممنون

حتما شما آدم خوبی هستید که به خواستتون رسیدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من نماز قضا خیلی دارم چیکار کنم و اینکه میشه بگی اون 7روز پریودی رو چیکار کردید خیلی ممنونحتما ...

نه اصلا هیچ ربطی به خوبی بدی ندارد منم اتفاقا و از قضا خیلی گناهکار بودم وقتی دیدم راهی نیست چله رو برداشتم و برکاته دیدم...

گذشته رو ول کن، از روزی که شروع می‌کنی برای چله دیگه نمازهات بخون ، چون خود نماز واجبه، اول واجبات باید درست بشه خودش حاجت روایی داره، بعد مستحبات ، گاهی اون چندروز رو نایب می‌گرفتم ، یه بار فقط نمازهاش گفتم مادرم بخونه، چندسری هم خودم می‌خوندم دیگه نمازهاش میموند، بعدا قضا خوندم، 

ولی اگر میتونی بدی به خواهر یا مادر یا شخص مورد اعتماد برات بخونه بهتره، 

نه اصلا هیچ ربطی به خوبی بدی ندارد منم اتفاقا و از قضا خیلی گناهکار بودم وقتی دیدم راهی نیست چله رو ...

شما بلافاصله حاجت گرفتید ؟

نشونه ای دیدید از گرفتن حاجت 

شما بلافاصله حاجت گرفتید ؟نشونه ای دیدید از گرفتن حاجت

ببین اولین باری که خوندم، روز بیست و چندم ببعد بود که استارتش زده شد روز چهلم اوکی شد، نه اون حاجتی که خواسته بودم اما حاجتی که نخواسته بودم و بهش نیاز داشتم و خودم خبر نداشتم برآورده شد ، که خود این حاجت مقدمه ای بود برای اون حاجتی که من خواسته بودم، 

اره گاهی چندروز اول نشونه میبینن ادم، گاهی به قول آقا سید خادم کانال آقای حق شناس از روز ۲۷ ببعد، گاهی تو چله دوم، گاهی...

خلاصه دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

ببین اولین باری که خوندم، روز بیست و چندم ببعد بود که استارتش زده شد روز چهلم اوکی شد، نه اون حاجتی ...

ممنونم عزیز

ممنونم عزیز

آن شاء الله حاجت میگیری نگران نباش، 

مداومت کن به خوندنش، خود زیارت عاشورا اصلا به برکات عجیب و خاصی داره و خودش مثل یک حصار عمل می‌کنه آدمو حفظ می‌کنه از گناه مادامی که می‌خونی و ادامه میدی ، و من به تجربه برکاتش دیدم ، و اینکه به محض شروع کردنش گاهی انگار یه پرده و حجابی انداخته میشه بین تو و کسانیکه به نفعت نیست معاشرت باهاشون و خودبخود فاصله میگیرن ، شک نکن با خوندنش خیلی چیزها میبینی، قشنگ تاریخ بزن حسابش داشته باش

آن شاء الله حاجت میگیری نگران نباش، مداومت کن به خوندنش، خود زیارت عاشورا اصلا به برکات عجیب و خاصی ...

ممنون عزیزم ای کاش همین باشه