چکار کنم قبلا یبار وزن کم کردم ۲۵ کیلو کم کردم بعد زایمان برگشت دوباره اومدم تا ۷۵ الان باز شدم ۸۰ کیلو چکار کنم وزنم باید ۶۲ ۶۳ کیلو باشه اصلا نمیتونم رژیمو ادامه بدم ۲ روز میگیرم باز ول میکنم حالم بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ۸۰کیلو هستم از رژیم فراری سردرد بدن درد ..کلا اسم رژیم بیاد بدن احساسقحطی زدگی میکنه باید اصولی باشه مغز گول بزنی که برا ماها سخته ..خلاصه من اون ماه دکتر زنان بهم الکارنیتین ۲۵۰داد بعد من تنبل همون ماه رفتم باشگاه از شیرینی بیزار شدم کمتر غذا میخورم بدون اینکه بگم رژیمم ..
کالری شماری کنبیشتر کالری روزتو بذار برا شبمثلا دو تا ساندویچ تخم مرغ یا کالباس بخور شب با باگتولی ک ...
انگار یه نیرویی منو سمت خوراکی میبره مثلا یه هفته گفتم هیچی نخرم که وسوسه نشم بخورم...باورت میشه گشنم نیس ولی انگار یکی تومغزم میگه پاشووو بخور لقمه پنیر میگیرم دوسه بار بعد مثلا شربت درست میکنم میخورم بعد یکم تست و مربا هی تا مرز انفجار بدون دلیل میخورم اخرشم اعصابم داغون میشه صبح با تهوع بیدار میشم
قبلنا اصلا اینطور نبودم بعد۷ دیگه هیچی نمیخوردم از بعد بارداری دومم اینطور شدم...بعد بارداری اولم وزنم ۶۷ بود الان ۸۰ م