2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 568 پست
۱.۵ سال چرا یهو رفت کاش بهم گفته بود من میخوامش میدونم دعای بدیه ولی دلم‌میخواد برگرده بمن اون ...

بمیرم برادلت دلم گرف اگه شوهرمن ازدواج کنه من بایدبنیرم

ببخشینا ولی چراتوازدواج نمیکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق شوهرمم ولی باید تمومش کنم..... چوت دیگه منو نمیخواد. چون زمانی که اومد التماس من گفتم خانواد ...

تک تک حرفام

و بدبختی هام

گه مجرده شوهرت بزو سمتش

برو التماسش کن

من اگه مبدونستم عقد نیست

هکین امروز پای پیاده میرفتم سمتش

تورو بخدا دعا کن برگردم ب همسرم

التماس همتون میکنم ک‌از خدا بخواید برگردیم

بمیرم برادلت دلم گرف اگه شوهرمن ازدواج کنه من بایدبنیرم ببخشینا ولی چراتوازدواج نمیکنی

کسی نیس

دوم کسی ب دلم نیس

سوم دلم پیششه

تورو خدا دعام کن عزیزم

نورو خدا دعام کن

التماست میکنم هرکسو میشناسی ک دعاش حقه ازش بخواد دعام کنه

من شوهرمو میخوام

التماست میکنم

کسی نیس دوم کسی ب دلم نیس سوم دلم پیششه تورو خدا دعام کن عزیزم نورو خدا دعام کن التماست میکنم ه ...

ای خدااا گریم گرف 

توهم واس من دعاکن بیس روزه اومدم قهر دودلم واس طلاق دارم مرگو حس میکنم

چن سالته توعزیزم

بخدا داغونم داغون شوهرم نه بیمه داره نه آینده اصلا درست نمیره سرکار اینقدر بی مسولیته که خدا میدونه& ...

خب بعد ۱۱ سال متوجه بی مسیولیتی و بیمه و کار نداشتنش شدی؟؟؟؟؟؟؟

ببخشیدا ولی وقتی ی مرد اینطوره بخاطر اینه ک از اول زنش بیخیال بی مسولیتاش بوده 

اگه از اول درست رفتار میکردی اینطور نمیشد

ب بچه ت فکر کن،الانم دیر نشده،تلاش کن واسه زندگیت

نمیگم من سالمم ولی دلم همسر سابقمو میخواد دلم اونو میخواد

خواستن باید منطقی باشه. الان شاید از فشار تنهایی میخوای بهش پناه ببری. وقتی اون رفته پی زندگیش خواستن تو هم برای خودت و هم اون سم هست

ای خدااا گریم گرف  توهم واس من دعاکن بیس روزه اومدم قهر دودلم واس طلاق دارم مرگو حس میکنم چن ...

دعات میکنم عزیزم 

الهی همین امروز برگردی سر زندگیت

من خواهری نداشتم ک بهم بگه

زن برادری نداشتم ک بهم بگه

هیچکس نبود

خانواده هم دیدید گاهی دلسوزی بیجا میکنن

جدا نشو خواهر

برگرد ب شوهرت

کاش من میتونستم

میرفتم بغلش میکردم

باهاش حزف میزدم

دلم لک زده برا دیدنش

خیلی دعام کن

هر روزم گریه س

بخداوندی خدا تمام این پیامام با اشک بوده

خواستن باید منطقی باشه. الان شاید از فشار تنهایی میخوای بهش پناه ببری. وقتی اون رفته پی زندگیش ...

من کل این مدت تنها بودم

الانم تمها نیستم

هستن دورم

کافیه من بخوام

ولی دلم شوهرمو میخواد

برای منم شوهر سابقم یک سال و نیم تا جدا بشیم یکبارم سمتم نیومد و سراغم رو نگرفت مثل سگ پرتم کرد طلاقم داد بی ابروم کرد همه جا 

بعد طلاقم به یکسال نشده ازدواج کرد.... لعنت بهش 

امضام خلاصه نوشتم..

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
بخون ؛ یه دختر ۱۷ساله عاشق میشه ازدواج میکنه با رضایت کامل خانواده ها توعقد باردار میشه چون ۵سال عق ...

عزیزم غلط کردن 

باید ازش تعهد میگرفتی 

بیشرف نزاراب تو دل دخترت تکون بخوره اعصابم خورد شدبگوکور بودی باهات ازدواج کرد جواب تحقرشون با تندی بده

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
برادر! به هر حال باید برای حرفش دلیلی داشته باشه و اون دلیل هم یا باید شما رو قانع کنه یا باید به ص ...

بخدا انقد اشنا و پارتی داره طلاقم نمیتونم بگیرم  چیزایی ازش دیدم که میترسم اسم طلاقو بیارم