2777
2789
عنوان

اونایی که گربه دارن میشه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست

من دوستم 

ي گربه مريض ك كمرش شكسته بود 

اورد خونه درمانش كرد و نگهش داشت 

بايد ببريش دامپزشمي اونا خودشون بهت ميگن ك هرچند وقت واكسن بايد بزني 

بجز غذاشون 

گربه دوست من 

پنير خيلي دوس داره 

مرغ ميخوره 

والا همه چي ميخوره 

ولي خب. اون غذاي خشك و ابم ميخوره 

ولي اولش يكم خرح داره چون بايد ي سري واكسن بزني 

ك بيماري اينا نداشته باشنو و اين حرفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی غذای خشک ایرانی با برند خوب بگیری. تا سه ماه پشت هم واکسن و قرص ضدانگل دارن. بعد واکسن هاش میره برای یک سال بعدش و قرض ضداتگلش برای سه ماه بعد. ولی ی چیزی بگم باید فاتحه پرده مبل و فرشه خونتون رو بخونی

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
ابجیم میخوادش بعدم هیچ وقت این کارو نمیکنم اگه نتونستم بعد چند ماه نگهش دارم حتما باز واگذارش میکنم ...

گربه رو همون اول ببری دامپزشک واکسن میزنه 

چند ماه بعد دوباره واکسن 

ولی از یکسال به بعد سالی یه بار واکسن داره 

خاک برای دستشویی لازم داره 

غذای خشک. و سینه مرغ.برای غذا ش 

چند تا ظرف آب جاهای مختلف خونه بزار 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
برادر من همچین گربه ای از کوچیکی به سرپرستی گرفت  براش مرغ میپزه اکثر اوقات ، غذای خشک هم داره ...

مررررسی عزیزم یه سوال ازین پارک های سگ و گربه به دردش نمیخوره ؟ ینی می‌تونه ازش بگیره بیاد بیرون؟ آخه نمیخوام تو همه جای خونه بیاد 

مررررسی عزیزم یه سوال ازین پارک های سگ و گربه به دردش نمیخوره ؟ ینی می‌تونه ازش بگیره بیاد بیرون؟ آخ ...

والا برادر من نگرفته ولی اصلا فکر نکن همه جا نیاد مگر اینکه براش محدوده تعیین کنی مثلا تو اتاق خواب نیاد یا اشپزخونه 

ولی موی گربه خیلی میریزه ، و چون تیزه موهاش فرو میره تو فرش و مبل 😣 الان من اومدم خونه برادرم همه زندگیمون شده موی گربه 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
میتونی غذای خشک ایرانی با برند خوب بگیری. تا سه ماه پشت هم واکسن و قرص ضدانگل دارن. بعد واکسن هاش می ...

ببسن مثلا غذای خشک یک کیلو باشه تا چند وقت می‌تونه استفاده کنه؟ زیاد میخوره ؟ برند چی قیمتش مناسبه

فقط مفید و فیدار نخر. دوما چون‌بچه گربه اگه میخای بگیری ک کلا ظرف غذاشو پر کن ک هر وقت گرسنش شد بخوره. مالت بخر براش ک وقتی خودشو لیس میزنه و موهای خودشو میخوره اون مالته باعث میشه گلوله های مویی ک توسط لیس زدن خورده شده رو دفع کنه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
والا برادر من نگرفته ولی اصلا فکر نکن همه جا نیاد مگر اینکه براش محدوده تعیین کنی مثلا تو اتاق خواب ...

نه من به ابجیم گفتم فقط تو اتاق خودمون اونم جاباید داشته باشه سخته بخواد ول تو خونه باشه همه جا رو خراب کاری میکنه 🥴

ممنونم عزیزم  در مورد پارک حیوانات اطلاعی دارید شما ؟  میتونه اونجا بمونه ؟ یا ازش میپره ...

گناه داره تو پارگ اخه.تهرانی من دارم بهت بدم

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔