2777
2789

سلام دوستان میخوام برا ابجیم گربه بگیرم از همینا که تو خیابونا هست میخوام واگذاری بگیرم 

نژاد خاصی نمی‌خوام باشه از همین dsh ها

بعد هیچی در موردش نمیدونم غذاش چیا هست چه چیزایی میتونم بهش بدم غیر از غذای خشک ؟ آخه غذای خشکش خیلی گرون بود همیشه نمیتونم ازون بدم چیز دیگه ای هم هست که بخوره؟ 

بعد واکسنش رو کی میتونم بزنم ؟ میخوام یک ماهه اینطورا گربه بگیرم کوچولو میخوام باشه 

وسایل های ضروری چه چیزایی لازم داره 

میشه کمکمممم کنید من هیچی نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتم داری تا آخر نگهش داری ؟ 

یا بعد دو ماه میخوای خسته بشی بزارید بنده خدا رو پشت در ؟؟ 

لطفا اول فکر کن. 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

واکسن اول تو سال دوباره تا سه بار بعدش سالی یکبار میشه.باید خاک براش بخری.غذا هم فقط گوشت و سوسیس یا غذای مخصوص میخورن.شبا نمیزارن بخوابی هی میزنن و بازی گوشی میکنن.من داشتم پدرم درومد

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
حتم داری تا آخر نگهش داری ؟  یا بعد دو ماه میخوای خسته بشی بزارید بنده خدا رو پشت در ؟؟  ...

ابجیم میخوادش بعدم هیچ وقت این کارو نمیکنم اگه نتونستم بعد چند ماه نگهش دارم حتما باز واگذارش میکنم ولش نمیکنم بیچاره رو

منم خیلی دوس دارم بگیرم ولی خرجش گرونه و اینکه خونه رو خراب میکنه ولی خودم گربه خیابونی دستی زیاد داشتم یکیشون رو از بچه گی بزرگ کردم تا پیری دیگه اخرش سر زایمان مورد به علت کهولت سن .....گوشاش و چشماش هم دیگه خوب کار نمیکرد  اون اواخر 😢داییم همیشه میگه ماهی به قبرش بباره 🐟

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️

برادر من همچین گربه ای از کوچیکی به سرپرستی گرفت 

براش مرغ میپزه اکثر اوقات ، غذای خشک هم داره ، اول از همه برای خاک مخصوص گربه بگیر ، نمیخواد دستشویی بگیری تو یه تشت هم بریزی خودش میره کارشو میکنه 

براش یه پتو بزار که بدونه جای خوابشه ، چون جای نرم دوست داره ، حالا بعدا براش تخت مخصوص بگیر 

ولی دیگه بدون خیلی نمیتونی دکوری تو خونه بزاری 😬 چون هی دوست داره بپره بالا مخصوصا جاهای تنگ و غیر قابل عبور 😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید