2777
2789
عنوان

اونایی که گربه دارن میشه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست

خاک بگیر براش، غذا خشک بگیر براش، مالت بگیر ،‌ تشویقی مثل بستنی یا تشویقی مدادی براش بگیر و سعی کن ک از غذای خودتون کمتر بهش بدید چون عادت میکنه و غذا خشک نمیخوره. بعدشم غذای خشک خودشون هم ویتامین های بدنشو تامین میکنه هم ریزش مو نمیگیرن هم بدنشون بو نمیگیره و دتدون هاشونم جرم نمیگیره

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک بگیر براش، غذا خشک بگیر براش، مالت بگیر ،‌ تشویقی مثل بستنی یا تشویقی مدادی براش بگیر و سعی کن ک ...

غذای خشک یک کیلوش حدودا تا چند وقت براش میمونه ؟ خیلی میخورن؟ 

بعد مالت رو چه جوری بهش بدم روزی یا هفته ای 

غذای خشک یک کیلوش حدودا تا چند وقت براش میمونه ؟ خیلی میخورن؟  بعد مالت رو چه جوری بهش بدم روز ...

مالت روزانه ب اندازه یه بند انگشت. ببین چون بچه گربه میخای بگیری و بچه گربه اصولا دفعات زیادی غذا میخوره ولی ب مقدار کم. بعدشم بستگی ب گربه داره ک کم‌بخوره یا زیاد ولی فکر کنم یک کیلوش تقریبا ۳ یا ۴ هفته میتونه جوابگو باشه

چیکار کنم آخه شبا بزارمش اونجا روزا هم ابجیم میبرتش بیرون  آره عزیزم تهرانم چند میدید

رایگان میدم بهت

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
دستت درد نکنه عزیزم  شیر بهش چی بدم ازین شیرای بیرون میتونم بدم ؟

ممنونم ببخشید توروخدا خیلی سوال کنم 

این پارک های حیوانات رو براش بگیرم میتونه ازش بگیره بیاد بیرون ؟ آخه نمیخوام تو کل خونه بچرخه

ممنونم ببخشید توروخدا خیلی سوال کنم  این پارک های حیوانات رو براش بگیرم میتونه ازش بگیره بیاد ...

گربه احتیاج داره که بگرده. 

تو قفس نمیشه گذاشت 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
خب پس چی بگیرم آخه رویال هم خیلی گرونه  بعد گربه های dsh فک نکنم بد غذا باشن چون نمیخوام گربه ...

هپی کت یا رفلکس یا جوسرا بگیر. اینا برابری میکنن با رویال کنین. همشون المانی هستن به جز رفلکس ک ترک هست