2777
2789
عنوان

پسرم۳سالشه هنوزحرف نمیزنه

124 بازدید | 26 پست

سلام 

پسرم سه سال ودوماهشه اصلا حرف نمیزنه ازنظرشنوایی مشکلی نداره شنوایی سنجی بردمش اصلامشکلی نداشت ازنظرذهنی هم مشکلی نداره وخیلی باهوشه کل حرفامونومتوجه میشه وهرکاری بگم انجام میده  بازی های فکری روحل میکنه حتی پازل هم بلده حل کنه حتی بااینکه حرف نمیزنه تونستم پوشکوازش بگیرم...

چندتاکلمه میگه مثل جیش..آب..به لیوان هم میگه آبو..به جوجه میگه جیک جیک. مه مه..ب غیراینادیگه چیزی نمیگه خسته شدم دارم دیونه میشم گفتاردرمانی هم بردم بالای۳۰جلسه انگارنه انگار خیلی بازیگوشه واصلا گوش نمیده  فقط جیغودادمیزنه طوری که همسایه هامون میگن چقدربچت جیغ میزنه چراهنوزحرف نمیزنه....بیش فعالم نیست نمیدونم چیکارکنم هرچیزی هم میخوام بهش یادبدم جیغ میزنه ک نگو😞😞😞😞

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دختر عموم ۴ سالگی بع حرف اومد در جواب همه سوالها میگفت هوم .....نگران نباش دایره حرف زدن بچه تون زیاده به حرف میاد کم کم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
روان شناس ببر حتما  نکنه اوتیسم داشته باشه

نه اوتیسم نداره همه چیش اوکی هستش گفتاردرمانگرهمه چیزت تست کردنمیدونم چرا فقط حرف نمیزنه

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

نترس گلم منم دخترم مثل بچه شما بود اینقدر استرس نگگیر گل پسرت چیزیش نیست گلم فقط برو تو پیج اینستا اگه داریی گروه خانه رشد اول یه غربالگری رایگان میکنن بعد برای کوچولوت گفتار درمانگر و کار درمانگر دارن دختر من الان کم کم داره فعلها رو میگه و سه کلمه ای شکسته بسته صحبت میکنه ببین اگه اینستا نداریی سرچ کن گوگل خانه رشد 

تلوزیون میبینه؟

اره برنامه کودک خیلی دوست داره

نترس گلم منم دخترم مثل بچه شما بود اینقدر استرس نگگیر گل پسرت چیزیش نیست گلم فقط برو تو پیج اینستا ا ...

واقعا؟؟؟دخترت چن سالشه چجوری باهاش تمرین میکنی

نه اوتیسم نداره همه چیش اوکی هستش گفتاردرمانگرهمه چیزت تست کردنمیدونم چرا فقط حرف نمیزنه

بچه رفیق بابام هم تا چهار سالگی حرف نمیزد هنو بچه تو که یه آبی چیزی میگه اون فقط أ و إ میکرد اصن نمیتونست هیچی نمی‌گفت درست و حسابی الان مدرسه میره خود به خود خوب شد و حرف اومد 

فقط نباید بترسونیش

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

نترس الکی به حرف این و اونم گوش نده میگن اوتیسم داره و فلان برو تو لین پیج من کم استرس گرفتم سر این موضوع میگفتم واااای دخترم اوتیسم داره دخترم لاله و فلان بیا ببین الان چطور قربونش یشم کلمه به کلمه حرف میزنا سایت خانه رشد فدات شم استرس و نگرانی هم نداشته باش تو خونه ایی آنلاین با بچه کار میکنی هزینش هم خوبه