2777
2789
عنوان

شما باشید چه رفتاری با شوهرتون میکنین😢🥺توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 145 پست
راست میگی.🤭😂از دست شوهرش عصبانی ام که اونجا به ناخن زنها کار داره.‌مثل خواهر خودش نمی بینه...  ...

من خودمم ناخونام کاشته به شوهرم گفتم چرا دیدی ناخناشو گفت عزیزم تو بخوای چیزی به کسی بدی اون ناخناتو نمیبینه؟

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا براتون مهم نیس شوهرتون با همکارش هر و کر راه بندازه؟

مهمه گلم، ولی دلیل این خنده شوکه شدن شوهر خود اون خانم بوده، با شوهر ایشون که شوخی نکرده و بخنده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خب هرکس تواین زمینه نظری داره برای بعضیااصلامهم نیست ک همسرشون باجنس مخالف مثل همکار یاغریبه هاگرم ...

❤️❤️بسیار لذت برم از کامنت قشنگتون که اینقد درست و منطقی حق مطلب رو ادا کردید❤️❤️😉

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
حالا اصراف نه ولی به خودتون برسید لباس رنگ مو.  لاک نارنجی      تا پولی نمونه ب ...

من همه خرح ومخارج شوهرم دستمه .

همیشه خرج میکنم 🤣🤣🤣🤣

مادرشوهرمم همیشه میگه چی کم داری رنک‌رنگ میپوشی 

همه چی داری 

منم میگم وظیفشه نمیتونست زن نمیگرفت🤣🤣🤣

عزیز من یه چیزی رو دقت کن مردی که بخواد کاری بکنه انقد خنگ نیست بیاد همه مشخصات طرفو بذاره کف  ...

آفرین

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

وای خوب آدم به آدم نگاه میکنه دیگه استارتر

توروخدا ول کنید این افکار قدیمی رو

به هم متعهد باشید همین

بخدا اینجوری نیست که هرکی به هرکی نگاه کنه درد و دل کنه یا حتی لباس باز بپوشه یا بخنده یا هرچی.بخواد سک س کنه با طرف.با شوهراتون رفیق باشید الکی گیر ندید حساس نباشید که ازتون دور میشن.و قایمکی هزارتا کار میکنن.از ما گفتن

خب هرکس تواین زمینه نظری داره برای بعضیااصلامهم نیست ک همسرشون باجنس مخالف مثل همکار یاغریبه هاگرم ...

به شوهرم میگم میگه تو به من اعتماد نداری

مهمه گلم، ولی دلیل این خنده شوکه شدن شوهر خود اون خانم بوده، با شوهر ایشون که شوخی نکرده و بخنده&nbs ...

بهرحال با شوهر ایشون حرف زده دیگ🤕چند روز پیش شوهر من واسه همکار خانمش  وی  پی  ان ریخته خودش بهم گفت خدا میدونه چ قیامتی بپا کردم بعد رفته بود تو تل بهش پیام کاری داده بود دیدم عکسای پروفش باز شده ک شوهرم دست گذاشت رو قران جان مادرشو قسم خورد ک من باز نکردم....یعنی من مشکل دارم؟؟؟

من همه خرح ومخارج شوهرم دستمه . همیشه خرج میکنم 🤣🤣🤣🤣 مادرشوهرمم همیشه میگه چی کم داری رنک‌رنگ ...

اره بخدا بیایم قناعت کنیم از این اون بزنیم که چی بشه 

من شوهرم هروز یه جورلباس میپوشه انقد بخودش میرسه که خدا میدونه پارسال مو کاشته ارتودنسی کرده. ۱۸۰ درجه تغیر کرده از داداش کوچیکترش انگار کوچیکتره همه میگن اون بزرگس 

ولی من میخام دماغمو عمل کنم میگه ریسک داره ممکنه دماغت خراب بشه بد بشه واینا. منو ترسونده الان میترسم عمل کنم 

به نظرم بی جهت حساس شدی و عکس العمل نشون دادی، هار هار خندیدن اون خانم هم به خاطر باخبر شدن از شوکه ...

آره شوهرم میگه اون به من نخندید که چون موفق شده بود همسرشو سورپرایز کنه ذوق کرد

دعوا و درگیری با شوهرتون فقط اوضاع رو بدتر میکنه و باعث میشه ازتون دور بشه و دفعه بعد از خانم نوری چیزی بهتون نگه

من کار شوهرتون رو تایید نمی کنم ولی این طور رفتار کردن همه چیز رو بدتر میکنه 

و اینکه اون خانم اینطوری که گفتید قصد خاصی ندارن ولی خب اهمیت جایگاه حجاب اینجا معلوم میشه

اون امنیت و گرم بودن کانون خانواده رو که حفظ میکنه و در درجه اول به نفع خود ماهاست 

من جات بودم شوهرم زنده نمیزاشتم....خیلی حساسم بفهمم ب کسی نگاه کرده تا جایی ک رنگ لاکشم بدونه....قلب ...

به خدا منم همینم الان در مرز گریه هستم

وای شوهرم میگه الان تو به کسی چیزی بدی او ناخناتو نمیبینه؟

من اگه جات بودم هیچ عکس العمل یا حساسیتی نشون نمیدادم ولی خب بستگی داره اگه از قبل از شوهرم شیطونی ...

نه چیز خاصی ندیدم