2777
2789
عنوان

شما باشید چه رفتاری با شوهرتون میکنین😢🥺توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 145 پست
چرا نشون نده که دم در بیاره.  باز بیاد اینجا تاپیک خیانت بزنه  خواهرا حواستون به شوهرتون ...

من به اين معتقدم كه بعضا خودمون كسي رو ميندازيم تو ذهن مردا ،انقدر ميگيم ميگيم كه طرف توجهش جلب ميشه 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر با تحقیر صحبت میکنی عصمت خانوم 

راست میگی.🤭😂از دست شوهرش عصبانی ام که اونجا به ناخن زنها کار داره.‌مثل خواهر خودش نمی بینه... 

منم کارمندم..‌‌. الان دارم فکر می کنم انقد به آبدارچی و پیک هامون رو ندم... نرن واسه زنهاشون حرف مفت بزنن..‌‌  

البته من از ناخن کاشت و‌‌‌... متنفرم... 

از چی میترسی؟اتفاقا به نظر من هرچی خودتو به بیخیالی بزنی بهتره.در نهایت باید به شوهرت بگی من رفتارشو ...

آخه من نمیتونم تو دلم نگه دارم دلم میترکه😭😭😭😭

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
متاسفانه نشون میدم چون نمیتونم تو دلم نگه دارم

يه مدت شُل كن،ولي تحت نظر داشته باش

ببين ازش چقدر حرف ميزنه...

تو كه موضعت رو مشخص كردي ،بيشتر تكرار كني اثر عكس داره 

فعلا نظاره كن فقط

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
حرفت درسته هاااا عینا به چشم دیدم خرج تراشی فکر دومی نیستن ولی مادرشوهرت جای تامل داره😂😂نه خودخور ...

حالا اصراف نه ولی به خودتون برسید لباس رنگ مو.  لاک نارنجی     تا پولی نمونه براش 

خب هرکس تواین زمینه نظری داره برای بعضیااصلامهم نیست ک همسرشون باجنس مخالف

مثل همکار یاغریبه هاگرم بگیره

خب قاعدتا خودشونم بابقیه گرم مسگیرن وبراشون عادیه

اما برای منی که بشدت حدو حدودو رعایت میکنم 

خب خیلی مهمه که همسرم وهمینطور شوهر یا خانمای بقیه هم این حدودو رعایت کنن

بنظرمن یه همکار فقط،یه همکاره حرف زدن باهاشم خارج از محدوده کاری و خندیدن و گرم گرفتن اصلا کار درستی نیست

وهیچ توجیهی نداره

بنظرم باهمسرت صحبت کن ومحترمانه ودوستانه بگو که اینجور رفتارها اذیتت میکنه

یه چیز،دیگم اینکه انسان ممکن الخطاس 

هیچ انسانی از لغزش بری نیست

چه زن چه مرد وقتی خیلی زیاد باجنس مخالف که همکاره دوسته هرچی هست(حالا کاری ب فامیل و خانواده نداریم!!!گرم بگیره و توجه ودقت کنه و لذت ببره از هم صحبتیش؛ممکنه ته دلش بلرزه که نگاه فلانی چه شرینه چه جذابه چه دلبره

همه چی اول ازهرو کر بی مورد شروع میشه.بعدمیرسه ب درددلای بیخودی و بی ربط!!!بعدشم روابط صمیمانه   و مقایسه های بی اساس باهمسر خودت !!!اینو یه روانشاس گفت.

من اصلا قبول ندارم ک فلانی اگه درست باشه بذاریش بین صدنفرم درسته

نمیگم همه خطاکاران نه...اما به هرحال ممکنه یه نفر خطابره و زندگیش ب فنا بره

پس چه بهتره مراقب رفتارو روابطمون باشیم!!!

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

صرف اینکه ایشون ارایش میکنن ناخن میزارن  یعنی به شوهر شماچشم دارن؟ اخه این دلیل نیست که .تو م ...

به اون خانوم کاری ندارم ولی همش میترسم نکنه فکر و ذکر شوهرم پیش اون باشه

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
به نظرم کار خاصی نکرده دنبال زندگیه خودشه  ولی اینکه به شوهرت زنگ زده و هروکر کرده خوشم نیومد& ...

حالا الان تو دلش گفته فک کرده شوهرش چه تحفه ایه🤣🤣🤣🤦‍♀️

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥