2777
2789
عنوان

شما باشید چه رفتاری با شوهرتون میکنین😢🥺توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا شوهرت نباید بگه بهت ....ادم نباید مسائل کارش خونه ش تعریف کنع

اون از حرصش تعریف میکنه که چقدر چیپه طرف. اسمش و اینارو بهم نگفته اصن ندیدمش که یه وقت غیبتش نشه😁

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
حساس نشو ،حساس هم ميشي نشون همسرت نده حساسيتت رو

چرا نشون نده که دم در بیاره. 

باز بیاد اینجا تاپیک خیانت بزنه 

خواهرا حواستون به شوهرتون باشه 

مادرشوهر من قدیما برای اینکه پدرشوهرم خیانت نکنه خیلی خرج میکرد  تا پول نداشته باشه خرج زن دیگه هایی بکنه 

مثلا کیسه برنج رو خالی میکرد برای مرغ وخروسا 

مطمئنم از همسرم چیز به خصوصی ارزش ندیدم ولی میترسم

از چی میترسی؟اتفاقا به نظر من هرچی خودتو به بیخیالی بزنی بهتره.در نهایت باید به شوهرت بگی من رفتارشو نمیپسندم هیچوقت یه مرد درست حسابی به اینا باج نمیده و ازین حرفا.وقتی به قول دوستان جرش بدی تنها کاری که میکنه میدونی چیه؟دیگه برات تعریف نمیکنه علاوه بر اینکه ازون لحظه به بعد یه باد الکی میره تو غبغبش و میگه حتما فلانی منو میخواد که زنم حساس شده زنا یه چیزی میدونن.و این میشه که اعتماد به نفسش میره بالا و شایدم بقول دوستمون نتیجه عکس بده و شیطنتی هم کنه.

اون از حرصش تعریف میکنه که چقدر چیپه طرف. اسمش و اینارو بهم نگفته اصن ندیدمش که یه وقت غیبتش نشه😁

اتفاقا موردتوجه شوهرت قرار گرفته که اینقد حرص میخوره

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵