2777
2789
عنوان

شما باشید چه رفتاری با شوهرتون میکنین😢🥺توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا خیلی پروان  منکه هرچی مرده دورو برم بوده همینن

چندسال پیش بود خونمون ویلایی بود .

ی همسایه داشتیم .زنه مسن یود چندتابچه‌داشت

عروس وبچه هاش یکجابودن .

عروس بچه دارنمیشدتااینکه بالاخره‌دامنش سبزشد.

خلاصه بچه اش۱ماه یا۲ماهش بود .

ی شب ی زنه اومد بای بچه ۲یا۳ساله .

که من زن دوم شوهرتم .

زنش غش کرد 

مادرشوهرش پسرش رو نفرین میکرد 

زن دومی هم میکفت من حق و‌حقوق دارم.

زن اولی هم با بچه موند.

شوهرشم ۲تاش رو ادراه میکرد .

هیچکدومم جدانشدن .

چون هردوبچه داشتن .

شوهرم میگه به خدا به صاحبکارم گفتم ۷۰هزار پول پیک رو از حسابش کم کرد داد بهم

خب پس بهش اینطوری بگو 

بگو شان خودت رو با انجام هر کاری که ازت خواستن پایین نیار 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
چندسال پیش بود خونمون ویلایی بود . ی همسایه داشتیم .زنه مسن یود چندتابچه‌داشت عروس وبچه هاش یکجابو ...

اره متاسفانه اینجور مردا زیاد داریم اونا فقط بفکر خودشونن خیلی کم پیش میاد یه مرد وفا دار باشه 

من الان میدونم اگه خودم از یه خط دیگه به شوهرم پیام بدم باهام دوست میشه اندازه سرسوزن بهش اعتماد ندارم 

❤️❤️بسیار لذت برم از کامنت قشنگتون که اینقد درست و منطقی حق مطلب رو ادا کردید❤️❤️😉

لطف داری عزیزم باعث خوشحالیمه💐💐

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

به شوهرم میگم میگه تو به من اعتماد نداری

بگو عزیزم بحث اعتماد نیست 

بحث اینه که من بعنوان همسرت ازینکه بدون هیچ دلیل موجهی بایه خانمی که غریبه ست و فقط همکارته هروکر میکنی

اذیتم!خودت آیاتحمل میکنی من با همکار مردم بگمو قاح قاح بخندم؟

بگو هیچ توجیه و دلیلی نداره ادم با یه خانم غریبه انقدر گرم بگیره

قرارم نیست همه چیز به خیانت ربط داده بشه

همین صمیمیت بی جاو آزار دهنده بینتون کافیه برا دلخوری من بعنوان همسرو شریک خوب و بد زندگیت 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اتفاقا موردتوجه شوهرت قرار گرفته که اینقد حرص میخوره

اره چون کاراش خیلی زیاده تو چشم همش بعدم میزش بغله میز شوهرمه و کلا همه میشناسنش. 

ولی به شوهرم مطمئنم چون به خاطر رفتارای این خانم از شرکت اومد بیرون و یک روز در هفته اجبارا میره و چون شوهرمم مذهبیه خانمه اصلا محلش نمیده و با شوهرم بده کلا. فقط تعریف میکنه و حرص میخوریم با هم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
واکنش تو چیه وقتی شوهرت ازش میحرفه

منم میگم اه چ ادم چندش و مزخرفیه اونم میگه اره و اینا. واکنش خاصی ندارم 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
بهرحال با شوهر ایشون حرف زده دیگ🤕چند روز پیش شوهر من واسه همکار خانمش  وی  پی  ان ری ...

من شما رو قضاوت نمی کنم گلم چون روحیات آدمها متفاوتند 

ولی نه شوهر استارتر کار بدی کرده و نه شوهر شما که برا همکار خانمش برنامه گوشی ریخته کار عجیبی کرده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.