2777
2789
عنوان

شما باشید چه رفتاری با شوهرتون میکنین😢🥺توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 145 پست
نه بابا باور کن ما تو جلساتمون خیلی ممکنه شوخی پیش بیاد اما هیچ چیز بینمون نیست اصلا  امروز ه ...

😂😂😂😂شما برداشت بدی نکردید ولی خودش برداشت کرده

و همین پیامو اگه همسرتون ببینه فارغ از همه ارسال شده ایا واکنشش خنده است ؟

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
من به اين معتقدم كه بعضا خودمون كسي رو ميندازيم تو ذهن مردا ،انقدر ميگيم ميگيم كه طرف توجهش جلب ميشه ...

اره  ولی خب میدونی بعضی مردا چشم چرونن  منظورم شوهر اسی نیس. مثلا شوهرمن تا زن خوشکل ببینه همش نگا میکنه. بعد از ترس من یه جوری نگاه میکنه که یعنی من نگا نمیکنم ولی بلد نیس تابلو میکنه من میفهمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی.🤭😂از دست شوهرش عصبانی ام که اونجا به ناخن زنها کار داره.‌مثل خواهر خودش نمی بینه...  ...

اره بخدا .‌.منم کارمندم واقعا .از این حرفا تعجب کردم مردا چه حرفای پیش خانومشون نمیزنن...منم همکارم مرد زیاد باهاش حرف نمیزنن غذا هام تعارف نمیکنم حوصله حاشیه ندارم

😂😂😂😂شما برداشت بدی نکردید ولی خودش برداشت کرده و همین پیامو اگه همسرتون ببینه فارغ از همه ارسال ...

خودش اگه برداشت کرده بود همین پیامو به خانم پنجاه ساله هم نمیفرستاد!

البته که مطمئنم همسرمم تو محل کارش ممکنه براش پیش بیاد

ولی عادت خوبی که داریم سرمون تو گوشی هم نیست و به عقل هم اعتماد داریم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اره  ولی خب میدونی بعضی مردا چشم چرونن  منظورم شوهر اسی نیس. مثلا شوهرمن تا زن خوشکل ببینه ...

اي بابا ،ميفهممت جانم

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
اتفاقا جرش دادم  ولی میگه تو به من اعتماد نداری

به نظرم بی جهت حساس شدی و عکس العمل نشون دادی، هار هار خندیدن اون خانم هم به خاطر باخبر شدن از شوکه شدن شوهرش بوده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نه بابا باور کن ما تو جلساتمون خیلی ممکنه شوخی پیش بیاد اما هیچ چیز بینمون نیست اصلا  امروز ه ...

توروخدا کمی آرومم کن کم مونده گریه کنم😭😭😭

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
به اون خانوم کاری ندارم ولی همش میترسم نکنه فکر و ذکر شوهرم پیش اون باشه

پس باید شوهرت رو درست کنی گلی .

توام‌ناخن بزار ارایش خفن بکن .

من هم مژه میژارم هم ناخن میزارم .

هم خرج لوازم پوستی میکنم .

شوهرمم همیشه میگه همیشه بوی خوب میدی همیشه بخودت میرسی .

ندیدم بگه فلان خانم اینحوریه بااینکه محل کارش خانم هست.

حالا اصراف نه ولی به خودتون برسید لباس رنگ مو.  لاک نارنجی      تا پولی نمونه ب ...

من که پیرشو درآوردم کلا 

نه واسه قرو فر ها کلا دهنش ساب شده😂😂😂طفلی خیلی زحمت میکشه😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
توروخدا کمی آرومم کن کم مونده گریه کنم😭😭😭

عزیز من یه چیزی رو دقت کن

مردی که بخواد کاری بکنه انقد خنگ نیست بیاد همه مشخصات طرفو بذاره کف دست زنش 

باور کن هیچی نیست

اگه خودت با حساسیتات باعث نشی شوهرت جوگیر بشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘