2777
2789
عنوان

شما باشید چه رفتاری با شوهرتون میکنین😢🥺توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 145 پست
مطمئنم از همسرم چیز به خصوصی ارزش ندیدم ولی میترسم

صرف اینکه ایشون ارایش میکنن ناخن میزارن 

یعنی به شوهر شماچشم دارن؟

اخه این دلیل نیست که .تو محل کار برخورد همکارا عادیه 

حالا شوهر شماناخن ایشونم دیده 

اگر مطمئیند این نگرانی دیگع برای چی هست؟

پس دلتون میلرزه که ترسیدین .

چرا نشون نده که دم در بیاره.  باز بیاد اینجا تاپیک خیانت بزنه  خواهرا حواستون به شوهرتون ...

میتونم به جرات بگم متاسفانه مادرشوهرت عقل درست و حسابی نداشته بااین مثال 😂😂😂

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش شوهر منم یکی از همکاراش همینه منتهی این خیلی اخلاقشم جلفه و همش دنبال مرداست کلا و شوهرم زیاد ...

واکنش تو چیه وقتی شوهرت ازش میحرفه

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
چرا نشون نده که دم در بیاره.  باز بیاد اینجا تاپیک خیانت بزنه  خواهرا حواستون به شوهرتون ...

حرفت درسته هاااا عینا به چشم دیدم خرج تراشی فکر دومی نیستن

ولی مادرشوهرت جای تامل داره😂😂نه خودخوری نه کس دهی گنده کنی به سگ دهی

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

به نظرم کار خاصی نکرده دنبال زندگیه خودشه 

ولی اینکه به شوهرت زنگ زده و هروکر کرده خوشم نیومد 

ی بیمه ایه هست ماشینا شوهرمو بیمه میکنه وقت و بی وقت زنگ میزد و یاداوری میکرد که بیاد پولو بده و خیلیم قربان شما و سلامت باشیدو فلان زنیکه پیری اخر سر که ی بار زنگ زده بود گفتم بده من باهاش حرف بزنم این گوشیو نمیداد ااانقققد حرصی شدم که ترسید ی بلایی سر خودم بیارم چون دیگه داشتم وسایلارو میشکوندم اونم زنگ نمیزد اخر سر زنک زد گفت خانوم فلانی انقد زنگ زدی خانومه منو حساس کردی بعدم گوشیو داد بهم منم گفتم لطف کن دیگه انقد به شوهرم زنگ نزن بگو شوهرو پسرت زنگ بزنن برگشت گفت بیاید همو ببینیم خوشحال میشم منم گفتم تمایلی به دیدنتون ندارمو قط کردم

اتفاقا موردتوجه شوهرت قرار گرفته که اینقد حرص میخوره

میگن زن اگر به زن حسودی کنه یعنی حتما جایگاهی داره که طرف میخاسته جای اون زن باشه .

اگرمرد از زنی بد میگه 

یعنی نتونسته بدستش بیاره .

اینو‌ازقدیم میگقتن .

یعنی چیز خاصی نیست؟🥺

نه بابا

باور کن ما تو جلساتمون خیلی ممکنه شوخی پیش بیاد اما هیچ چیز بینمون نیست اصلا 

امروز همکارم به من پیام داد که نیاید دفتر اینجا شلوغه نگران میشم تا برگردین خونه

به همه خانمای مجموعه گفته بود

هیچکسم برداشت بدی نکرد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
واقعا راست میگی؟🥺

عاره گلم شک نکن .. 

منم شوهرم توی فضای دانشگاه کار میکنه ، میاد میگه عاره دخترا جدیدا اینطوری میان ، یا بیرون یهو ی چیزایی میبینه من اصن چشمم نخورده .. 

ولی میدونم مرد متعهدیه ، این چیزام طبیعیه ، کلا محیط جامعه اینطوریه دیگ .. تو خودت تو خیابون هزار مدل آدم میبینی توجهت جلب نمیشه ب ظاهرشون؟! 

چیزی نیس ، اگر بخوای سر همچین چیزا الکی ای حساس بشی که زندگی رو ب دهن خودتو بقیه زهر میکنی..

این کاربری دست دو نفره ، بهار و سارا