گل_خندان_بهار مدیر استارتر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 13629 عنوان شما جای من بودین ناراحت میشدین یا نه 145 بازدید | 10 پست خواهر دوستم تولد گرفته بود با دوستاش و اینا عکساشو گذاشته بود اینستا ولی منو که تنها دوست خواهرشم دعوت نکرده بود در حالیکه همیشه منو دعوت میکرد و من بهترین کادوها رو میبردم و تنها دوست خواهرشم شما جای من بودین ناراحت میشدین یا نه؟ امروز | 08:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_خندان_بهار مدیر استارتر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 13629 بعداز این هر مراسمی دعوت کرد نرو اگر عاقل باشی افرین خیلی خوب گفتی مرسی چشم حتما
angel_oo عضویت: 1404/08/20 تعداد پست: 8 شاید میخواسته جمع خیلی راحت و خودمونی باشه حتی اگه خودش با شما راحت باشه دوستاش نیستنمنم بودم دعوت نمیکردم
گل_خندان_بهار مدیر استارتر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 13629 شاید میخواسته جمع خیلی راحت و خودمونی باشه حتی اگه خودش با شما راحت باشه دوستاش نیستنمنم بودم دعوت ... راستش فکر میکنم از من خوشش نمیاد منم ازش خوشم نمیاد حالا به نظرتون عکس العمل بعدیم چی باشه
angel_oo عضویت: 1404/08/20 تعداد پست: 8 راستش فکر میکنم از من خوشش نمیاد منم ازش خوشم نمیاد حالا به نظرتون عکس العمل بعدیم چی باشه هیچیخیلی معمولی برخورد کن مثل دوست خواهرش نه یه دوست صمیمی
parmiiis عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4395 دوست خواهر ؟؟؟؟؟؟؟؟من الان دوستای خواهرام رو نمیشناسم عزیزم منم خواهر دوستمو دعوت میکنم همه جا اونم منو دعوت میکنه باهم دوستیم دیگه ..