2777
2789
عنوان

شما باشید چه رفتاری با شوهرتون میکنین😢🥺توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 145 پست
نمیدونم پس چرا شوهرت باید ناخن بقیه جلوی شمابگه اخه . وقتی خانمش به خودش میرسه  باید به خانمش ...

شما نشده تا حالا یه جیزی از یه مرد به چشمت بیاد؟ادم کور که نیست

اگه واسه زنش تعریف کرده حتما بخاطر این بوده که با زنش رفیقه و حرف هاش رو فیل.تر نمیکنه و ترس از قضاوت نداره

پس عزیزم‌ نگران چی هستی چیزی نیست که . خودت داری منظورش رو‌میگی من فکر کردم از ناخن ایناش تعریف میک ...

نه ببین اینجوری گفت ببین منظورش چیه 

گفت تو شرکت یه خانوم نوری هست که شاید تو نگاه اول فکر کنی جلفه چون کاشت نارنجی کرده و آرایش غلیظ داره ولی رفتارش خیلی سنگینه و بسیار هم به خدا معتقده

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگی؟یعنی چیزی نیست؟🥺😭

معلومه که چیزی نیست

مثلا تو میری یجایی نمیبینی فلان مرد مثلا تیشرتش خارج از عرفه رنگ خاصی داره؟خوب شوهرتم واسه همین که نارنجی بوده گفته دیگه.خوب به تو نگه به کی بگه چرا پشیمونش میکنی؟با شوهرت دوست باش خودتو درمان کن این شک و وسواس بی مورد بخدا کار دستت میده به نظرم به روانشناس مراجعه کن و رو اعتماد به نفست کار کن.و یه نصیحت برات دارم از من به عنوان دوستت قبول کن،هرگز هرکز و هرگز نمیتونی جلوی مرد یا زنی که میخواد خیانت کنه رو بگیری.نه با کنترل بیش از حد نه با قهر نه با دعوا.میدونی چرا؟چون خیانت یه مسئله تو ذات ادماست و اصلا به این ربطی نداره که پارتنرشون خوشکل نیست مهربون نیست یا هر ایرادی داره.دیدی مثلا یارو زن زشت و فلج داره بهش خیانت نمیکنه؟اما مردایی میبینیم که زنای همه چی تموم دارن و خیانت میکنن.پس ما به عنوان یک زن نمیتونیم جلوی شوهرمون بگیریم.الان دم خانم نوری بچینی پس فردا خانم فلانی میاد.تو یعنی انقدر بی اعتماد به نفس و بیچاره ای که بری خودت به اون زن نشون بدی که چی؟نیا طرف شوهر من؟این یعنی به شوهرت اعتماد نداری و اونو و خودتو کوچیک میکنی یعنی از درون خوشبخت نیستی.

نه ببین اینجوری گفت ببین منظورش چیه  گفت تو شرکت یه خانوم نوری هست که شاید تو نگاه اول فکر کنی ...

شوهرت هم چقد بی سیاسته ‌....اخه این حرفی که برای زنش تعریف کنه مثلا زنش بفهمه همکارش با خدا چه فایده میبره زنش به جز اینکه حساس کنه..‌‌شوهرت اول باید متوجه بشه حرف سرکار نباید خونه تعریف کنه خیلی مومو تعریف میکنه شوهرت با جزییات

معلومه که چیزی نیست مثلا تو میری یجایی نمیبینی فلان مرد مثلا تیشرتش خارج از عرفه رنگ خاصی داره؟خوب ...

من تو بچگیم بابام به مامانم خیانت کرده زیاد

الان دیگه تحمل ندارم حتی شوهرم فکر خیانت هم بکنه من میمیرم🥺😢

شما نشده تا حالا یه جیزی از یه مرد به چشمت بیاد؟ادم کور که نیست اگه واسه زنش تعریف کرده حتما بخاطر ...

من از مرد دیگه جلوی شوهرم نمیگم عزیزم.

ونه اینکه تاالان ظاهر مردی رو‌بخوام تعریف کنم .

بنده گفتم کور هست؟

یکم ارومتر عزیز😐😅

شمازیادی دیگه بی خبری عزیزم وقتی همه خیانت میکنن 

وخیانت ی چیز عادی هست بایدهواست رو‌جمع کنی .

این حرفای شماهم برای مردای ایرانی صدق نمیکنه .

که بی فیل   تر حرف بزنن خیلی خوبم واینا 

فرداذهمین حرفای بی فیل ت  ر باعث خراب شدن زندگیت میشه 

منطورم اسی نیست کلی گفتم

شوهرت هم چقد بی سیاسته ‌....اخه این حرفی که برای زنش تعریف کنه مثلا زنش بفهمه همکارش با خدا چه فایده ...

آره اصلا سیاست نداره

کاش دیگه به من نگه این چبزارو

من تو بچگیم بابام به مامانم خیانت کرده زیاد الان دیگه تحمل ندارم حتی شوهرم فکر خیانت هم بکنه من میم ...

چون بی اعتماد به نفسی.اتفاقا تو باید به خودت بگی کجا میخوتد پیدا کنه از من بهتر.اصلا بره خیانت کنه اونی که ضرر میکنه اونه.اونی که میباره اونه.انقدر ضعف نشون نده

نه ببین اینجوری گفت ببین منظورش چیه  گفت تو شرکت یه خانوم نوری هست که شاید تو نگاه اول فکر کنی ...

خیالت راحت باشه گلم .

منظوری نداره .

شوهرت منظورش اینه که شاید اون خانم ناخن داشته باشه ارایش داشته باشه ولی مقید هست و‌باخداست .

دلت قرص عزیزم منظوری نداره .

چون بی اعتماد به نفسی.اتفاقا تو باید به خودت بگی کجا میخوتد پیدا کنه از من بهتر.اصلا بره خیانت کنه ا ...

آره اصلا اعتماد به نفس ندارم

حس میکنم الان که شوهرم می‌ره سرکار همش به زنای خوشگل نگاه می‌کنه و...

خیالت راحت باشه گلم . منظوری نداره . شوهرت منظورش اینه که شاید اون خانم ناخن داشته باشه ارایش داشت ...

مرسی گلم آروم شدم

مرسی گلم آروم شدم

خداروشکر الانم برو پیش شوهرت گلم .ولی دیگه بخاطر این موضوع دعوا نکن خیلی باسیاست باش نذار فکر خیانت رو‌حتی به اشتباه بندازی‌توسرش .

اروم باشه ولی ازدور همیشه‌مواظب باش 

اینقدر خیانت زیادشده ادم میترسه .