2777
2789

9ماهی هست ک عمل کردم، حالا ی 2ماهی میشه ک چشمم یکم تار شده

ب دکتر ک گفتم یجورایی خودشم نمیدونس چرا، دوباره عکس گرفتم گفت عکسات ک خوبه، باید عکسای قبل از عملتو ببینم

این تاری بعد از 9ماه طبیعیه؟ امکان برگشت نمره چشم ب حالت قبل وجود داره؟ 

نمره چشمام 7بود

میترسم دوباره برگرده

تاریش چطوریه؟ مثل سفید شدن؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریش چطوریه؟ مثل سفید شدن؟

ن سفید نیس

ی ذره چشامو ک جمع میکنم اون لحظه برام تصویر یا نوشته های ریز واضح میشه

وقتیم ک اشک مصنوعی میریزم، واضح میشه اما بعد دوباره تار

ن سفید نیس ی ذره چشامو ک جمع میکنم اون لحظه برام تصویر یا نوشته های ریز واضح میشه وقتیم ک اشک مصنو ...

خب پس چشمت خشکه دائم آرتلاک بریز زیادم به گوشی نگاه نکن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نمره چشماتون چند بود؟  چرا مال من تار شده البته اینم بگم ک چند ماهی هست ک سروکارم با کامپیوتر ...

نمره چشمم بالا بود من کلا عینکم دوست نداشتم ونمیزدم 

بله زیاد به تلفن من نگاه میکنم وطولانی بعدش یجوری میشم البته مقطعی 

شاید شما هم بخاطر کامپیوتره 

نمره چشمم بالا بود من کلا عینکم دوست نداشتم ونمیزدم  بله زیاد به تلفن من نگاه میکنم وطولانی بع ...

دکتره ب من گف چون نمره چشمت بالا بوده، ممکنه برگرده

ولی درکل متوجه شدم ک دکتر خودشم مونده بود ک چرا الان تاره

اگه دیگه با کامپیوتر کار نکنم این تاری برطرف میشه؟؟ 

چند ساله عمل کردی؟ 

دکتره ب من گف چون نمره چشمت بالا بوده، ممکنه برگرده ولی درکل متوجه شدم ک دکتر خودشم مونده بود ک چرا ...

۵ سال میشه 

احتمالا استراحت بدی چشمت بهتر بشه چون من زیاد تو تلفن باشم یا که یهواز خواب بپرم تار میشه وبعدش خوب میشم