2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم اومد منو درو کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 55 پست
مجرذه اومد و رفت من گریه میکردم دخترم گریه میکرد سینه میخواست نمیدادم 

میگفتی بیا ببر خرجشم بده ماله خودت بینم کی لال میشد والا گریه چیه دردی دوا نمیکنه من یه نون میخورم یه نون شکر میکنم خواهرشوهرم ماهه ماه مثله خواهر بزرگتره برام

قوباغه رو ببری رو تخته طلا هم باز میپره تو مرداب میدونی صحبته لیاقته!!!!!!
یعنی واقعا ب مادر شوهرت گفتی زیپ دهنتو ببند؟؟؟ همگی واسه هم خوبید 

اره گفتم چون ب من گفت عقرب پاتو نیش میزد وقتی عروس ما شدی 

گفت مادرت ب بد روزگاری گرفتار شهاخر سر هم گفت لعنتی ب دخترم دیگه من گفتم این چ حرفیه گفت بچه خودمه هر طور بخوام میحرفم گفتم مگه من براش زحمت نمیکشم گفت وظیفته منم گفتم وظیفه توام اینه زیپ دهنت رو ببندی

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا لعنتی معنای لوند رو میده ، فیروز چندین بار به عفت گفت لعنتی ... مثل بعضی کلمات دیگه ، مثلا ...

ما ترکیم از این معنیا نداره

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
دارین طلاق میگیرین؟

ن برا چی

گریه نداشت دیگه.شمام حرفت خیلی خوب نبوده.یکی گفتی یکی شنیدی.اللنم قضاوت نمیکنم ولی حس میکنم گریه میک ...

اتفاقا من جلو شوهرم اصلا بروز ندادم خودش زنگ زد ب خواهرش ک چی شد نتیجه حرفاتون اون گفت اینا رو گفتم ب زنت 

اسی ناراحت نشو ولی خیلی حرف زشتی زدی اونم این طور گفت نباید میگفتی زیپ دهنت ببند حداقل میگفتی لعنتی ...

پیام قبلی رو بخون فقط ب لعنتی نگفتم پیشینه بلند بود

اره گفتم چون ب من گفت عقرب پاتو نیش میزد وقتی عروس ما شدی  گفت مادرت ب بد روزگاری گرفتار شهاخر ...

ایکجا به شدت طرف مادرشوهرم میگیرن

کلا تو تاپیکا همیشه ساز مخالف میزنن نی نی سایتیا

ایکجا به شدت طرف مادرشوهرم میگیرن کلا تو تاپیکا همیشه ساز مخالف میزنن نی نی سایتیا

شاید منم اشتباه کرذم

اره گفتم چون ب من گفت عقرب پاتو نیش میزد وقتی عروس ما شدی گفت مادرت ب بد روزگاری گرفتار شهاخر سر هم ...

مگه به ازدواج تون راضی نبودن؟

طوری خانواده همسرتون صحبت می کنن انگار در جریان ازدواج تون نبودن و شما به زور عروس خانواده شدین