2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم اومد منو درو کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 55 پست

با اجازه اسی جان 

خانما لطف کنید تاپیک منم بخونین نظرتونو بگین خیلی مهمه انشالله هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9692577/خانمای-باتجربه-و-با-سیاست-بیان-لطفا

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همگی خوب از خجالت هم دراومدید 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مجرذه اومد و رفت من گریه میکردم دخترم گریه میکرد سینه میخواست نمیدادم 

تقصیر خودته نشستی هرچی خواست بهت گفت توهم فقط گریه... باید کاری میکردی اون با گریه بره سلیطه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
حسابی ری.دم بهش.  گفتمش بچه مال شماست جرات داری نگاهش کن. تا یک سال و نیم بچمو نگاه نکرد.  ...

معنیش نفهمیدم میشه بگی یعنی چه

کاربر جدید نیستم سالهاس اینجام درباره نام کاربریم سوال نکنید چون جوابش مشخص🙏

اوه اوه زنداداش وسطی منم خیلییی سلیطه س عاشق اینه با ما و مامانم دعوا راه بندازه ولی مامانم بهمون کفته لام تا کام حرف نزنیم و جوابشو ندیم .. میگه این عقدع ای و سلیطه س دنبال دعواعه 

بعد ما هیچی نمیگیم زنداداشم بدتر لجش درمیاد

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
مجرذه اومد و رفت من گریه میکردم دخترم گریه میکرد سینه میخواست نمیدادم 

گریه نداشت دیگه.شمام حرفت خیلی خوب نبوده.یکی گفتی یکی شنیدی.اللنم قضاوت نمیکنم ولی حس میکنم گریه میکنس که تا شوهرت اوند تحت تاثیر قرار بگیره بره حسابشونو بذاره کف دستشون.غیر اینه؟؟ خدا درو تخته رو باهم جفت میکنه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ