2777
2789
عنوان

با خاستگارتون میرید شهرش واسه زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 64 پست
خب پس بنده خدا می خواسته انتقالی بگیره بهش ندادن اگه هم شهر دیگه است قرار نیست با خانواده اش تنها با ...

متوسطم ولی تاحالا تو شرایط قرار نگرفتم

تهش ی ماه و خورده دور بودم از خانواده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمااز کدوم شهر ب کدوم شهر رفتین؟

من از آبادان اومدم اهواز بعد رفتیم شهر مرزی ایران خیلی دور شدم از خانوادم خلاصه اینکه امسال قرار بود بریم شیراز نشد سال دیگه بهش گفتن حتما بره یک شهر دیگه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مشکلی نداری هر پنج ماه یکبار خانواده ات رو ببینی هرینه ی حمل ونقل بالاست همسرت هم نمیتونه شمارد ببره ...

نه تقریبا هر فصل 20 روز مرخصی داره 

هوایی میریم میاییم 

من از آبادان اومدم اهواز بعد رفتیم شهر مرزی ایران خیلی دور شدم از خانوادم خلاصه اینکه امسال قرار بود ...

نظامیه؟

ابادان و اهواز ک ی استان خیلی دور نیست

اینجوری نیست ادمارو قضاوت نکن

من بعد تولد فرزندم امدم جنوب قرار بود ۷ سال بمونیم الان شده ۱۸ سال 

در کل رو انتقالی حساب نکن 

اگر باهاش اکی هستی و خوبی و دوستش داری 

بشین سبک سنگین کن 

منم از تهران امدم جنوب الانم دخترم همین جا دانشجو شده 

برای رفت و امد اگر بتونی اون شهر کار گیر بیاری یا خودت سرگرم کنی اکی هست و مشکلی نیست 

من الوبتم پدر مادرم نبودن برام مهم بودند اوایل هر ماه میومدم اما کم کم عادت کردم خصوصا دخترم رفت مدرسه دیگه نمیشد راحت برم بیام 

البته خواهر و برادرمم بودند تهران 

فعلا امضا ندارم
نظامیه؟ابادان و اهواز ک ی استان خیلی دور نیست

میگم بعدازدولج نه ماه زندگی با خانواده شوهرم انتقالی شهر دیگه رو بهش دادن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی سختهقشنگ گیر کردم لای منگنه

منم وقتی امدم دعوا میکردیم و همین حس و حال بود اما خداروشکر همسرم خوبه و ازش راضیم 

خودت میخوای سر کار بری ؟

درجه وابستگیت ب پدر و مادرت چقدره 

چند سالته

فعلا امضا ندارم
خیلی سختهقشنگ گیر کردم لای منگنه

ی چی بهت بگم جنوب با مردمش خونگرم آن خو غریب نوار هستند خودت یه کم وقف بدی باهاشون زود جوش میخورن باهات اصلا غربت دوری یادت می‌ره 

منم وقتی امدم دعوا میکردیم و همین حس و حال بود اما خداروشکر همسرم خوبه و ازش راضیم خودت میخوای سر کا ...

سرکار میرم الان

ولی تصمیم داشتم بعد ازدواج نرم سرکار اون زیاد مهم نیست

نمیدونم درجشو تاحالا شده یکی دوماه دور باشم ازشون اوک بوده

27

نه تقریبا هر فصل 20 روز مرخصی داره هوایی میریم میاییم

این مرخصی تا خیلی خوبه  باهاش می تونید همه جا برید و مسافرت برید 

الان من شهر خودمون و شهر خانواده شوهرم هستم.  شوهرم که همیشه سر کار هست چند هفته یه بار مادرم بیاد سر بزنه و بره 

خانواده شوهرمم قبلا که رفت و امد داشتیم وقت و بی وقت زنگ در می زدن و پشت در بودن! 

اگه ادم خوبی هست و کنارش حس خوبی داری و انقدر مستقل هستی که بتونی با دوری کنار بیایی  قبولش کن وگرنه نه خودت اذیت کن و نه اون بنده خدا رو!  اینم بره یه خواستگار دیگه دوباره میاد! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!