2777
2789
عنوان

کیا تجربه پزشک قانونی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 119 پست
یچیزی بت میگم  کلا اینا الکیه از راه معاینه و اینا به هیچچچ عنوان چیزی مشخص نمیشه فقط از رو گف ...

چرا شما اطلاعات غلط میدی به بقیه

حتی ماما هم متوجه میشه، چه برسه پزشکی قانونی که پزشک های آموزش دیدم این کار هستند، پزشکی قانونی تا مدت زمان چندروز بعد از رابطه، حتی زمان تقریبی و فردی که رابطه داشتن هم متوجه میشه با آزمایش اسپرم و قطر آلت مرد، چجوری میگید باکرگی رو متوجه نمیشن، دقیق دقیق متوجه میشن

ببین من جدا شدم بی سروصدا فقط مادر پدر خواهرم در جریان بودن.  شما هم باید بی سروصدا جدا میشدی . ...

اون رفت خونه پدربزرگم کل خانوادمو رسوند من چیزی نگفتم تاپیک قبلیامو بخون تاپیک اولم

وزن قبل:۸۲    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون رفت خونه پدربزرگم کل خانوادمو رسوند من چیزی نگفتم تاپیک قبلیامو بخون تاپیک اولم

این مسائل پیش وکیل و پزشک و... انقدر عادی هست که نخواد بره پیش کسی بگه، شما هم اگه خیلی برات مهمه، با وکیلت صحبت کن و ازشون بخواه که جایی بازگو نشه جزئیات مربوط به پرونده شما

انشالله برات بهترین اتفاق ها بیفته از این به بعد

من. عقد بودم.واحد پزشک قانونی داشتیم.گفتم منو هم نگاهی بندازید🤭🤭🤭 هیچ دیگه...شدم نمونه زنده ی همکلاسی هام

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزيزم بگي نيستم باز هم معاينه ميشي(به دليل مهريه )

فاميل از كجا ميخواد بفهمه؟

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
اینا اول حرف میزنند بعد تازه فکر میکنند ببینن جریان چی بوده

من که از اول دیدم فهمیدم منظورش چیه

بعضی ها زیادی ذهنشون منحرفه

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
اره مامانم به بابام گفت خیلی منطقی برخورد کرد انتظار نداشتم همش فکر میکردم بابام بفهمه میگه باید بسو ...

خداروشکرررر پدر عاقلی داری قدرشو بدون

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
وکیلم آشناست میگه

چه خاله زنكه

ميدوني ميتوني از خود وكيل به دليل عدم امانت داري شكايت كني؟

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

من رفتم پزشک قانونی 

ووباکره بودم 

ولی ازم سوال پرسید رابطه داشتی گفتم نه اصلا 

بعد چهار نفر امدن پردمو نگاه کردن 

انقدر کشیدن بدنمو تمام بدنم خون امد تازه هم شیو کرده بودم 

هیج دیگه‌گفت بکارت داری 

شناسنامه هم دادگاه عوض کرد برام الان ده سال میگذره 

ولی کابوس بود اون روز 

پدرم با استرس منتظر نشسته بود بیرون خدابا

چقد خورد شدم له شدم 

انقد لابیا بزرگ کشید بود که کل بدنم خونی بود 

چهارنفر امدن‌نگاه کردن وای خدا