2777
2789
عنوان

شوهرتون همه جا میبرتتون؟

109 بازدید | 29 پست

من هرجا میخوام برم، شوهرم میگه خودت برو، اتوبوس جلوی خونمونه آخه... میگه با اتوبوس برو... الان یکسال و نیمه عروسی کردم، اکثر اوقات با اتوبوس میرم خونه بابام،فقط موقع برگشتن، خودش با منت میاد دنبالم. 💔پولی هم که درست حسابی نمیده با اسنپ برم حد اقل. خودش هم دو شیفت کار میکنه، یعنی عصرها تا شب میره اسنپ، ولی من که زن اش ام باید با اتوبوس بدم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش همه جا میبرتم نمیزارع ی جا خودم برم😒 فرق من و تو باهم اینه😐

خوشبحالت... منم مادرشوهرم و جاریم همههههه جا با شوهر هاشون میرن، عین یه زن ملکه...اصلا بلد نیستند با اتوبوس برن. اون وقت من... 

کاش شوهر منم میگفت هر جایی میخوای بری خودت برو نه اینکه فقط خودش ببره و بیاره 

چرا وقتی شوهرتون مثل یه زن ملکه باهاتون رفتار میکنه و همه جا میبرتتون ناراضی هستید؟... بده که راننده شخصی دارید؟ 

خوشبحالت... منم مادرشوهرم و جاریم همههههه جا با شوهر هاشون میرن، عین یه زن ملکه...اصلا بلد نیستند با ...

عزیزم فک میکنی 

من از بس باشوهرم همه جا میرم بهش میگم مگه بچم ک نمیزاری تنهایی برم مگه منو میخورن تو کوچه و خیابون😑

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
دوست نداره تنها برم به دلم مونده برم بازار بچرخم برا خودم میگه باهم میریم من باشم چی میشه مگه دوره ز ...

آفرین دقیقا من فقط به این امیدم که درست میشه اخلاقش وگرنه تا آخر عمر واقعا سخته 

عزیزم فک میکنی  من از بس باشوهرم همه جا میرم بهش میگم مگه بچم ک نمیزاری تنهایی برم مگه منو میخ ...

خب این یعنی بهتون اهمیت میده وقت میزاره میبره ومیاره

دوس نداره معطل اسنپ وتاکسی واتوبوس باشید