2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم اعتماد کنم بهشون بعدش چی میشه اصلا چرا شفاف سازس نمیکنن که بدونیم چقدر و چه مدت باید واریز ک ...

مادرشوهرم اینا یه ۴۰ تومن واریز کردن بعد دیدن باید چند ماه یبار هی ۴۰ تومن ۴۰ تومن جور کنن بریزن پشیمون شدن انصراف دادن

پولشون و بعد یک ماه درخواست انصراف پس دادن

بله مادرشوهرم ثبت نام کرده بود رفتیم بنیاد مسکن توضیح دادن ماخم انصراف دادیم پول و پس دادن

خب چند ماه درمیون از کجا ۴۰ تومن بیاریم؟ اجاره بدیم قسط بدیم گرسنه بمونیمم باز ۴۰ تومن نداریم بدیم

خاک تو سرشون با طرحشون

خب چند ماه درمیون از کجا ۴۰ تومن بیاریم؟ اجاره بدیم قسط بدیم گرسنه بمونیمم باز ۴۰ تومن نداریم بدیم ...

دقیقا اولش گفتن ۱۰۰ تومن کلا باید مردم بدن بعد کردنش ۳۲۰ تومن

حالا یه چیز بگم بدتر از این ممکن نبود به ما گفتن ما اصلا به پولتون دست نزدیم اصلا پروژه فقط زمینش درست شده اعتبار دولت بهشون نداد بسازن بیشتر پروژه هاشون بلاتکلیف مونده 

واقعا چه تضمینی هست که خونه تحویل بدن!!! منم واریز نمیکنم  

ما خیلی خوشحال بودیم که خدا رو شکر مادرشوهرم بلخره خونه دار میشه حتی ۴۰ تومنم واریز کردیم اما دیدیم ۳۲۰ تومن باید بدیم جا زدیم و اینم که معلوم نیست چند سال دیگه میخوان بدن و شاید مثل اول گفتن ۱۰۰ بعد کردن ۳۲۰ شاید چند سال دیگه باز بگن مابه تفاوت و پول واریز کنید .

یجورایی قانونش و جوری ریختن که زیاد سود نمیکنی و شفاف سازی و سفت و محکمم نیست قراردادشو  ...

من جای شما بودم مثل مادرشوهرم بیخیال ش میشدم