2777
2789
عنوان

تجربه من از دزدی در برنامه دیوار

190 بازدید | 19 پست

سلام دوستان چون خوندن تجربه‌های دیگران خیلی کمکم کرد تجربه خودمو از کلاهبرداری که ازم شد در برنامه دیوار براتون میذارم. امیدوارم به درد کسی بخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادرم میخواست ماشین بخره طرف گفت یه مقدار بیعانه بده تا فردا که میخوای بیای بازدید

تا واریز کرد طرف خطو خاموش کرد و پول اینم رفت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

حدود یک ماه پیش بود چون پول لازم داشتیم طلاهامو تو دیوار آگهی کردم چوم با سود بیشتر از طلافروشی میتونستم بفروشم قبلا هم اینکارو کرده بودم. یه آقایی با من تماس گرفت و گفت من پلاک و زنجیر و سکه پارسیان ها رو میخوام جمعا ۵ گرم و به ارزش ۴۰ میلیون تومان بود. گفت براتون شب کنم گفتم سریع میاد گفت آره گفتم پول لازم داریم حالا میایم صحبت میکنیم. 

سریع رفتم سر قرار و گفتم بریم طلافروشی گفت نیازی نیست فاکتور داره گفتم آره شماره شبا رو دادم و رسید را به نام خودم بهم نشون داد از روی رسید عکس گرفتم و گفت برام میفرسته تو تلگرام گفتم کی به حساب میاد گفت شاید یه دقیقه شاید یک ساعت 

آهان ممنونم بعد اگه خریدار دزد باشه چی😐یعنی اگه هم جنسو بگیره هم تایید نکنه و پولشو پس بگیره

خوب موقع تحویل باید ندید بهش تا بزنه تایید و تحویل بگیره من رو فرشی گرفتم ریختم موقعی که اسنپ اورد تایید زدم و تحویل گرفتم