2777
2789
عنوان

ب نظر تون بچه های طلاقم میتونن ازدواج کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 81 پست
اتفاقا برعکس بچه ها دقیقا همون رفتارهارو تکرار میکنن  چون اون رفتارا رو یاد گرفتن   .. کم ...

چرا وقتی نمیدونید نظر میدین

کاربری مال دونفره کاراگاه بازی درنیارید ممنون
دوست عزیز چرا عصبی میشی آخه تو ی درصد جای دوست من نیستی ک خودش هزار دفعه میگه من امیدی ندارم وقتی با ...

چون حرفات ادمو‌عصبی میکنه.دوستت اعتماد بنفس ندارعه.افسرده هست.دلیل نداره بگی بچه طلاق ازدواج میکنه ایا.شاید اینجا صد نفر ببینن و روشون‌اثر بزاره.عنوان‌بهتر و‌منطقی تر میتونی انتخاب کنی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی نمیدونید نظر میدین

بچه طلاق بودن خیلی بده خیلی! آدم همیشه سعی میکنه جلوی بقیه مثل بقیه اون کم بود هایی داشته رو یا بروز نده یا نشون نده دوست منم خیلی ناراحتم براش من میفهمم درکش میکنم چ سختی میکشه وقتی میبینه بقیه دارن با آرامش زندگی میکنن این بیچاره با سر کوفت 

اتفاقا برعکس بچه ها دقیقا همون رفتارهارو تکرار میکنن  چون اون رفتارا رو یاد گرفتن   .. کم ...

متاسفم براتون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چون حرفات ادمو‌عصبی میکنه.دوستت اعتماد بنفس ندارعه.افسرده هست.دلیل نداره بگی بچه طلاق ازدواج میکنه ا ...

شرمنده منظور خواستی نداشتم😐💔 بهتر بود میگفتم دوست من ب نظر تون میتونه با این شرایط ازدواج کنه یان ولی اون فکر میکنه هر گی این طوریه شرایطش نمیتونه ازدواج کنه

شرمنده منظور خواستی نداشتم😐💔 بهتر بود میگفتم دوست من ب نظر تون میتونه با این شرایط ازدواج کنه یان ...

اگر نگرانشی ببرش یه روانشناس خوب .

بچه های من دوتاشونم دخترن خاک بر سر من ک تو اون زندگی بچه اوردم ینی ایندشون چی میشه تو مدرسه جامعه ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀ هی بابا شما بیشتر درک میکنید مثل اینکه دوست من باهاش حرف میزدم میگه دختر های دیگه با مادر شون خوش آن من نامادریم میزنه تو سرم هی میگه اگه تو نبودی الان وضع من این نبود دیگه از این بدتر آخه!؟

بهتره باباش ببرن تا خود بیچاره ش رو 😑😑  ب هر حال شرمنده

خودش افسرده هست .انگار.بعدم ازدواج لزوما ربطی نداره به طلاق پدر و مادر.مگه تمام مجردا بچه طلاقن.من الان چهار تا از دوستای صمیمیم تو‌بهترین شرایط خانوادگی تحصیلی شغلی مجردن.دختر خاله هام‌استاد دانشگاهن مجرد دختر داییام‌بهترین شرایط رو‌دارن ولی همه مجردن.هیچ‌کدومم بچه طلاق نیستن

خودش افسرده هست .انگار.بعدم ازدواج لزوما ربطی نداره به طلاق پدر و مادر.مگه تمام مجردا بچه طلاقن.من ا ...

من کاری ب مجرد بودن ندارم بابا  ولی دوستم خیلی وضع خوبی نداره ! اینکه اطرافیان ب جای اینکه بشن مرهم ش شدن ی زخم ک هی بدتر ش میکنن 😐🤦🏻‍♀️ 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀ هی بابا شما بیشتر درک میکنید مثل اینکه دوست من باهاش حرف میزدم میگه دختر های دی ...

بچه های طلاق بیشتر از پدر و مادر ضربه میبینن

ولی بهش بگو امیدتو از دست نده نا امیدی هست ک ادمو از بین میبره

قوی باشه بهتره تو این جامعه خاله زنکی ک داریم قوی بودن تنها راهه

من کاری ب مجرد بودن ندارم بابا  ولی دوستم خیلی وضع خوبی نداره ! اینکه اطرافیان ب جای اینکه بشن ...

گفتم ربطی نداره که فکر کنه مجرد بودنش لزوما ربطی به بچه طلاق بودن داره.باید بره روانشناس خودشو‌قوی کنه.